9-daags winteravontuur in Yttermalung incl. overtochten Stena Line

Ga met het hele gezin op winteravontuur in Zweden. Tijdens deze reis beleef je een echte Zweedse winter met Nederlands tintje. En bovendien zijn er diverse activiteiten inbegrepen zoals een husky workshop, sneeuwschoenwandeling en langlauftocht.

  • met het hele gezin op Zweeds winteravontuur
  • inclusief activiteitenpakket met o.a. husky tocht/workshop
  • inclusief retourovertocht Kiel-Göteborg met Stena Line
Zoek & boekcode: 98361
Zin in deze vakantie?

Beleef nu een echt Zweeds winteravontuur met het hele gezin! Deze vakantie zit vol met onvergetelijke ervaringen. Wat dacht je van een husky tocht/workshop waarbij je alles leert over de husky's en zelfs een sledetocht gaat maken. Of een sneeuwschoenwandeling door de schitterende natuur rondom Yttermalung. Ga jij mee op deze actieve vakantie voor het hele gezin?

De reis begint en eindigt aan boord van de Stena Line. Deze overtochten zijn echt een onderdeel van de vakantie. Vervolgens verblijf je 6 nachten op Camping Yttermalungs in een tweekamerchalet met loft.

Inbegrepen

  • retourovertocht Kiel - Göteborg met Stena Line voor één auto (max. 2 m hoog en 6 m lang)
  • 2x overnachting in een binnenhut naar aantal personen op basis van logies
  • 6x overnachting in een tweekamerchalet met loft op Camping Yttermalungs op basis van logies
  • activiteitenpakket met husky workshop/tocht, schaatsen, sneeuwschoenwandeling, ijsvissen, langlauftocht en 1x buiten avondeten op open vuur
  • 1x sneeuwscootertocht bij vertrek van 3 januari t/m 13 februari en van 28 februari t/m 26 maart 2021
  • CO2-compensatie

Deze reis is helaas niet geschikt voor kinderen jongeren dan 6 jaar. Je kan deze reis dus alleen boeken voor deelnemers van 6 jaar of ouder.

Optioneel bij te boeken

  •  Sneeuwscootertocht ca. 2 uur inclusief koffie en fika: € 112,- per scooter. Maximaal 2 personen per scooter, rijbewijs verplicht om de scooter te besturen.

Wanneer je kiest om in het laagseizoen deze reis te maken, dan is een sneeuwscootertocht inbegrepen. In het hoogseizoen is de sneeuwscootertocht niet inbegrepen, maar deze kun je wel bijboeken.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens