9-daags winteravontuur in Yttermalung incl. overtochten Color Line

Beleef met het hele gezin op Camping Yttermalungs een echte Zweedse winter met een Nederlands tintje. Bovendien zijn er diverse activiteiten inbegrepen zoals een husky workshop, sneeuwschoenwandeling en langlauftocht. Het ultieme winteravontuur in Zweden.

  • een uniek Zweedse winteravontuur met Nederlandse begeleiding
  • inclusief activiteitenpakket met o.a. husky tocht/workshop
  • inclusief retourovertocht Kiel-Oslo met Color Line
Zoek & boekcode: 10972
Zin in deze vakantie?

Beleef nu een echt Zweeds winteravontuur! Deze vakantie zit vol met onvergetelijke winterervaringen. Stap op huskyslede om een tocht te maken door het prachtige winterlandschap van Yttermalung. Tijdens deze tocht leer je alles over deze kwispelende viervoeters. Of maak een sneeuwschoenwandeling door de schitterende natuur rondom Yttermalung. Boor een gat door het ijs van het meer en vang de grootste vis tijdens het ijsvissen! Ga jij mee op deze actieve vakantie voor het hele gezin?

De enthousiaste husky’s, het knisperende houtvuur en het krakende ijs. Dit is een reis die je eens in je leven gemaakt moet hebben! Doe ervaringen op die je nooit meer vergeet, misschien zie je zelfs het magische noorderlicht. Tijdens een vakantie in Yttermalung komt de magie van de winter tot leven! 

Je verblijft in…
Tussen de ijzige meren en met sneeuw bedekte landschappen, vind je camping Yttermalung. Na een lange en intensieve dag in de winterse temperaturen, kun je in je tweekamerchalet met loft heerlijk ontspannen. Het skigebied Byråsen in Malung is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en voor de beginnende skiërs / snowboarders. Het gebied is kleinschalig maar erg gezellig.

De reis begint en eindigt aan boord van de luxe Color Line. Deze overtochten zijn echt een onderdeel van de vakantie.

Bijzondere ervaringen

  • spring achterop de huskyslee en leer alles over deze viervoeters
  • maak een sneeuwschoenwandeling door het witte wonderlandschap
  • bind de lange latten onder en ga langlaufen
  • gooi je hengel uit tijdens het ijsvissen

Deze reis is helaas niet geschikt voor kinderen jongeren dan 6 jaar. Je kan deze reis dus pas boeken met kinderen van 6 jaar en ouder.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens