9-daags winteravontuur in Yttermalung

Beleef met het hele gezin op Camping Yttermalungs een echte Zweedse winter met een Nederlands tintje.

  • inclusief retourovertocht Kiel-Oslo met Color Line
  • inclusief activiteitenpakket met o.a. husky tocht/workshop
  • een uniek Zweedse winteravontuur met Nederlandse begeleiding
Zoek & boekcode: 10972
Zin in deze vakantie?

Beleef nu een echt Zweeds winteravontuur met het hele gezin! Deze vakantie is nieuw in ons winterassortiment en zit vol met onvergetelijke ervaringen. Wat dacht je van een husky tocht/workshop waarbij je alles leert over de husky's en zelfs een sledetocht gaat maken. Of een sneeuwschoenwandeling door de schitterende natuur rondom Yttermalung. Ga jij mee op deze actieve vakantie voor het hele gezin?

De reis begint en eindigt aan boord van de luxe Color Line. Deze overtochten zijn echt een onderdeel van de vakantie. Vervolgens verblijf je 6 nachten op Camping Yttermalung in een tweekamerchalet met loft.

Inbegrepen

  • retourovertocht Kiel - Oslo met Color Line voor één auto (max. 2 m hoog en 5 m lang)
  • 2x overnachting in een binnenhut naar aantal personen op basis van logies
  • 6x overnachting in een tweekamerchalet op Camping Yttermalungs op basis van logies
  • activiteitenpakket met husky tocht/workshop, schaatsen, sneeuwschoenwandeling, ijsvissen, langlauftocht en 1x buiten avondeten op open vuur
  • een gratis arrensledetocht (ca. 2,5 uur) per boeking bij vertrek van 16 februari t/m 2 maart 2019 (alléén geldig voor boekingen gemaakt vanaf 21 december 2018)

Deze reis is helaas niet geschikt voor kinderen jongeren dan 6 jaar. Je kan deze reis dus pas boeken met kinderen van 6 jaar en ouder.

Reisperiode
Deze vakantie is te boeken op 22 en 29 december 2018 en van 16 februari t/m 2 maart 2019. Vertrek is enkel mogelijk op zaterdag.

Optioneel bij te boeken

  • maaltijdenpakket Camping Yttermalungs: € 150 per persoon van 12 jaar en ouder, € 129,- per kind van 0 t/m 11 jaar

Het maaltijdenpakket bestaat uit ontbijt, lunchpakket klaarmaken, avondmaaltijd en drankjes als sap, melk, koffie, thee etc. (geen alcohol).

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens