Wintersport vroegboekkorting

7- of 10-daagse wintersport Säfsen Resort incl. overtochten

  • ideale skibestemming voor de hele familie
  • mogelijkheid tot bijzondere winter activiteiten in combinatie met prima skiën!
  • inclusief retourovertocht Kiel - Göteborg met Stena Line
Zoek & boekcode: 55314
Zin in deze vakantie?

Alleen de reis is al prachtig: de kinderen zullen hun ogen uitkijken op het grote schip van Kiel naar Göteborg in Zweden. De rit naar de vakantiewoning voert je langs eindeloze bossen. Prachtig, die zilverwitte boomtoppen en die bevroren beekjes! Säfsen Resort in Fredriksberg is een perfecte verblijfplaats met sfeervolle vakantiewoningen. En in het winterse landschap zijn vele activiteiten mogelijk! Je kunt kiezen voor een vakantiewoning type B of B+ (met sauna) in Säfsen Resort. Wij weten zeker dat Zweden als wintersport bestemming in de smaak zal vallen bij het hele gezin!

Inbegrepen

  • 4, of 7 overnachtingen in Vakantiepark Säfsen in een 3-kamerwoning type B of type B+ op basis van logies
  • retourovertocht Kiel-Göteborg met Stena Line voor één auto (max. 2 m hoog en 6 m lang) met max. 5 personen
  • binnenhut naar aantal personen 

Pharos voordeel

  • kinder kerstvoordeel voor kinderen van 0 t/m 7 jaar: gratis activiteiten en een Kerst cadeautje, alleen bij aanvang op 19 december 2018
  • kids ski-weken voor kinderen van 0 t/m 7 jaar: gratis activteiten. gratis kinderbuffet en gratis skihuur in de periode van 6 januari t/m 9 februari 2019

Reisperiode
Je kunt van de 10-daagse vakantie genieten van 19 december 2018 tot en met 7 april 2019, met aanvang op zaterdag behalve met Kerst en Oud & Nieuw dan is aanvang alleen mogelijk op woensdag. Je kunt van de 7-daagse vakantie genieten van 5 januari tot en met 5 april 2019, met aanvang op zaterdag.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens