9- of 10-daagse wintersport Idre Fjäll incl. overtochten Color Line

 • mogelijkheid voor bijzondere wintersportactiviteiten
 • uitgestrekt skigebied voor beginners en gevorderden
 • inclusief retourovertocht Kiel - Oslo met Color Line
Zoek & boekcode: 55312
Zin in deze vakantie?

Idre Fjäll is een zeer sneeuwzekere bestemming. Dit arrangement biedt je de mogelijkheid om veel winterse activiteiten te doen. Je kunt denken aan sneeuwscootertochten en huskysledetochten. Idre Fjäll Resort is een uitstekend park met o.a. binnenzwembad, sauna en solarium. De bijzondere combinatie van winterse activiteiten en de prachtige natuur met geweldige ski-condities maakt dit tot een uitstekende vakantie! Je reis begint al met een luxe overtocht van Kiel naar Oslo. Daarna verblijf je 7 nachten in een driekamervakantiewoning of vierkamerappartement in Idre Fjäll. Wij weten zeker dat Zweden in de smaak zal vallen.

Inbegrepen

 • 6x of 7x overnachting in een driekamerwoning of vierkamerappartement op Vakantiepark Idre Fjäll op basis van logies
 • retourovertocht Kiel-Oslo met Color Line voor één auto (max. 2 m hoog en 5 m lang)
 • 2x overnachting in een binnenhut naar aantal personen op basis van logies
 • verbruik van elektriciteit

Reisperiode
In verband met de dokperiode van de Color Line heeft deze reis een 9-daagse reisduur met vertrek op 12 januari en 18 januari 2019.

Optioneel bij te boeken activiteiten bij Idre Fjäll
Onderstaande activiteiten zijn vaak ter plaatse al snel volgeboekt. Wij willen jou dan ook de kans geven dit van te voren bij te boeken.

 • paardensledetocht: ga mee op een sledetocht voortgetrokken door paarden en geniet van het stille witte landschap om je heen. In de slee zijn dekens aanwezig.
  Prijs: € 18,- per persoon van 16 jaar en ouder, € 11,- per kind van 4 t/m 15 jaar, kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis indien zij op de schoot van de ouders zitten. De sledetocht is alleen te boeken van maandag t/m vrijdag. De tocht duurt ca. 25 minuten. Er kunnen 5 personen en 1 kind op schoot in één slee.
 •  paardensledetocht met fakkel: ga mee op een sledetocht met fakkels voortgetrokken door paarden en geniet van het stille witte landschap om je heen. In de slee zijn dekens aanwezig.
  Prijs: € 25,50,- per persoon van 16 jaar en ouder, € 15,50,- per kind van 4 t/m 15 jaar, kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis indien zij op de schoot van de ouders zitten. De sledetocht is alleen te boeken op woensdag en vrijdag. De tocht duurt ca. 75 minuten. Er kunnen 5 personen en 1 kind op schoot in één slee.
 •  paardrijden door het bos: stap op het paard en rijd het stille witte landschap in. Het enige wat je hoort zijn de paardenhoeven in de sneeuw. Je rijdt door het bos tussen Idre Fjäll, Städjan en Nipfjället. 
  Prijs: € 40,- per persoon. Minimum leeftijd is 8 jaar. Te boeken van maandag t/m vrijdag. De tocht duurt ca. 45 minuten. 
 •  sneeuwscootertour: stap op de sneeuwscooter en geniet van het prachtige landschap. Onderweg stop je in een lappenhut waar je koffie/warme sap krijgt. 
  Prijs: € 86,- per scooter (max. 2 personen). Rijbewijs en ID zijn verplicht. Er geldt een eige risico van SEK 8000,-. Je kunt deze tour boeken van dinsdag t/m zaterdag van 09.30 - 11.00 uur. De tour duurt ca. 1,5 uur.
 •  sneeuwscootertour met worst grillen: stap op de sneeuwscooter en geniet van het prachtige landschap. Onderweg stop je in een lappenhut waar je koffie/warme sap en een hotdog krijgt. 
  Prijs: € 105,- per scooter (max. 2 personen). Rijbewijs en ID zijn verplicht. Er geldt een eige risico van SEK 8000,-. Je kunt deze tour boeken op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 11.30 - 13.30 uur en op woensdag en donderdag van 14.30 - 16.30 uur. De tour duurt ca. 2 uur.
 •  sneeuwscootertour met eland goulash: stap op de sneeuwscooter en geniet van het prachtige landschap. Onderweg stop je bij een wildernis kamp en ga je genieten van koffie en een zelfgemaakte elanden goulash bij open vuur. Na het eten heb je de gelegenheid om de heerlijk houtgestookte sauna met bijbehorende hottub (ca. 40 graden) te proberen. 
  Prijs: € 134,- per scooter (max. 2 personen). Rijbewijs en ID zijn verplicht. Er geldt een eige risico van SEK 8000,-. Badhanddoeken zijn aanwezig. Je kunt deze tour boeken op dinsdag en vrijdag van 14.30 - 18.00 uur. De tour duurt ca. 3,5 uur.
 • het is mogelijk een slee (max. 2 volwassenen en 3 kleine kinderen) achter de sneeuwscooter te boeken. Deze kost € 28,-.
 •  wildernistour: je rijdt met je eigen auto naar het wildernis kamp waar je geniet van koffie en een zelfgemaakte elanden goulash bij open vuur. Na het eten heb je de gelegenheid om de heerlijk houtgestookte sauna met bijbehorende hottub (ca. 40 graden) te proberen. 
  Prijs: € 28,- per persoon van 16 jaar en ouder en kinderen van 7 t/m 15 jaar € 14,- per kind. Minimum leeftijd is 7 jaar. De tour is te boeken op dinsdag en vrijdag.
Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens