8-daagse wintersport Appartementen Brixental

  • skigebied Skiwelt WilderKaiser-Brixental/ Kitzbühler Alpen
  • eigen pub
  • nu met last minute korting in januari en februari
Zoek & boekcode: 17443
Vanaf € 189,-
per appartement per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

 

Deze accommodatie is populair en op een aantal data al volgeboekt. Appartementen Schönblick Mountain Resort is een leuk alternatief. Klik hier voor meer informatie.

Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen en is een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk. In het gezellige dorpje Hopfgarten verblijf je in de eenvoudige appartementen Brixental. De lift ligt zo'n 500 meter van de appartementen dus een betere startplek om het superskigebied te verkennen bestaat er bijna niet.

Inbegrepen:

  • 7x overnachting

Je kunt via Pharos Reizen vooraf het skimateriaal reserveren, zodat je het skimateriaal niet zelf hoeft mee te nemen. Meer informatie over het reserveren van skimateriaal vind je onder het tabje 'ski-informatie'.

Pharos voordeel:

  • 5% Last minute korting bij boekingen gemaakt in de periode 20 januari tot en met 2 februari 2018 en 17 februari tot en met 23 februari 2018. Geldig vanaf 28 december 2017.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 9 december 2017 tot en met 13 april 2018. Aankomst en vertrek is op zaterdag mogelijk met een minimum verblijf van 7 nachten.

Vanaf € 189,-
per appartement per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt. Eventuele vroegboekkortingen zijn reeds in de prijs verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar