8- of 10-daagse wintersport Voss Resort

Skiën in Noorwegen is een bijzondere ervaring. De ruimte, natuur en de vergezichten zijn een uniek decor tijdens je wintersportvakantie in Voss.

  • verblijf op loopafstand van de piste
  • skiën in het skigebied tussen de Noorse fjorden
  • boek met retourovertocht Hirtshals-Bergen
Zoek & boekcode: 26912
Zin in deze vakantie?

Kom skiën in het hart van het skigebied in de fjorden, Voss. De pistes bieden zowel de beginnende als de bevorderde skiër volop plezier. Ook is het skigebied ideaal voor families. Door de brede open pistes kun je zien hoe je kinderen de pistes afdalen of ga met ze naar één van de drie speelweides die het skigebied rijk is. Vergeet zeker ook niet te genieten van de prachtige uitzichten die je onderweg tegenkomt. En misschien wel het grootste voordeel van skiën in Noorwegen is dat er (bijna) geen rijen voor de liften zijn en je alle ruimte hebt.

Je verblijft in..
Je vaart met de Fjord Line van het Deense Hirtshals naar Bergen in Noorwegen. Vanuit Bergen is het ca. 2 uur rijden naar Voss. De appartementen van het Voss Resort liggen tegen de berg en bieden een prachtig uitzicht. De skipistes zijn lopend te bereiken vanuit je appartement. 

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens