8 of 10-daagse wintersport Myrkdalen Mountain Resort - appartement

Ga mee skiën in Myrkdalen, Noorwegen! Deze sneeuwzekere bestemming met jaarlijks 5 meter sneeuw is een must voor elke wintersportliefhebber!

  • appartementen direct bij de skipiste
  • op wintersport in het fjordengebied
  • inclusief retourovertocht Hirtshals-Bergen
Zoek & boekcode: 80194
Zin in deze vakantie?

Altijd al eens willen skiën in het fjordengebied? Ga dan mee naar Myrkdalen! Deze populaire wintersportbestemming in Noorwegen is geliefd bij zowel gezinnen als bij enthousiaste skiërs. Door de ligging in het Noorse fjorden gebied is het een sneeuwzeker skigebied met pakken sneeuw. De prachtige geprepareerde pistes zijn vooral gericht op beginners en gevorderden, maar buiten de pistes zijn er grenzeloze mogelijkheden voor de geoefende skiër. En bovendien heb je van boven op de berg een schitterend uitzicht op de omgeving. Het grootste voordeel van skiën in Noorwegen is misschien toch wel dat er (bijna) geen rijen voor de liften zijn. 

Je verblijft in..
Vaar je mee met de Fjord Line van het Deense Hirtshals naar Bergen in Noorwegen? Het Myrkdalen Mountain Resort is prachtig gelegen bij de skipistes. De appartementen liggen deels naast het hotel tegen de heuvel en deels op ca. 700 meter van het hotel. 

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit. 

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens