8 of 10-daagse wintersport Myrkdalen Hotel

Geniet van de Noorse winterpracht met verblijf in een comfortabel hotel direct aan de piste. Myrkdalen is één van de meest sneeuwzekere skigebieden en is een must voor iedere wintersportliefhebber. 

  • verblijf in een modern hotel direct aan de piste
  • ski in één van de meest sneeuwzekere skigebieden van Noorwegen
  • boek met retourovertocht Hirtshals-Bergen
Zoek & boekcode: 10393
Zin in deze vakantie?

Skiën in het fjordengebied is een ware beleving. Myrkdalen is een populaire wintersportbestemming in Noorwegen bij zowel gezinnen als bij enthousiaste skiërs. En door de ligging is het één van de meest sneeuwzekere skigebieden van Noorwegen. De prachtige geprepareerde pistes zijn vooral gericht op beginners en gevorderden, maar buiten de pistes zijn er grenzeloze mogelijkheden voor de geoefende skiër. En bovendien heb je van boven op de berg een schitterend uitzicht op de omgeving. Het grootste voordeel van skiën in Noorwegen is misschien toch wel dat er (bijna) geen rijen voor de liften zijn. 

Je verblijft in..
Vaar je mee met de Fjord Line van het Deense Hirtshals naar Bergen in Noorwegen? Vanaf Bergen is het zo'n 2 uur rijden naar Myrkdalen. Het Myrkdalen Hotel is prachtig gelegen direct aan de skipistes. En enkele kamers hebben zelfs zicht op de bergen. 

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens