8-daagse wintersport Voss Resort Bavallstunet met vlucht en autohuur

  • inclusief vlucht en autohuur
  • op slechts een paar honderd meter van de piste gelegen
  • wintersporten in het fjordengebied
Zoek & boekcode: 11679
Zin in deze vakantie?

Kom skiën in het hart van het grootste skigebied in de fjorden, Voss. Voss heeft twee skicentra: Voss Resort en Voss Fjellandsby Myrkdalen. De laatste is te bereiken met een shuttlebus. Deze wintersport bestemming in Noorwegen is populair bij zowel gezinnen als bij enthousiaste skiërs. Ga jij ook mee?

Inbegrepen - inclusief retourvlucht en autohuur

  • retourvlucht Amsterdam - Bergen met KLM in de best beschikbare klasse o.b.v. beschikbaarheid
  • 8x 24 uur autohuur Categorie DB - VW Golf of vergelijkbaar (bij 2 personen) of Categorie DF - VW Golf Station of vergelijkbaar (bij 3 of 4 personen) voor 1 bestuurder en incl. alle verzekeringen
  • 7x overnachting in een appartement in Voss Resort Bavallstunet op basis van logies

Vlucht en autohuur 

Bij deze reis is de retourvlucht en autohuur inbegrepen. Je geniet dan van het beste van beide werelden. Heb je hulp nodig bij het boeken of kom je er niet helemaal goed uit? Ons callcenter (023- 55 42 870) helpt je graag bij het boeken van je vakantie.

Autohuur

Er is rekening gehouden met een ochtendvlucht heen en een middag/avond vlucht terug, vandaar dat er 8x 24 uur autohuur inbegrepen is. Indien de retourvlucht binnen 7x 24 uur valt, geldt er een korting op de autohuur.
Upgrade van de autohuur categorie is op aanvraag.

Alternatief
Wil je liever dit vakantiepark boeken inclusief retourovertocht Hirtshals - Bergen met Fjord Line, kijk dan hier.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens