8-daagse wintersport flydrive Voss Resort

  • verblijf op loopafstand van de piste
  • inclusief retourvlucht met KLM en autohuur
  • nu met verlaagde prijzen in de kerstvakantie
Zoek & boekcode: 11679
Vanaf € 688,75
bij vertrek op 05-01-2020 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Kom skiën in het hart van het grootste skigebied in de fjorden, Voss. Voss heeft twee skicentra: Voss Resort en Voss Fjellandsby Myrkdalen. De laatste is te bereiken met een shuttlebus. Deze wintersport bestemming in Noorwegen is populair bij zowel gezinnen als bij enthousiaste skiërs. Ga jij ook mee?

Inbegrepen

  • retourvlucht Amsterdam - Bergen met KLM in de best beschikbare klasse o.b.v. beschikbaarheid
  • 7x 24 uur autohuur Categorie DB - VW Golf of vergelijkbaar (bij 2 personen) of Categorie DF - VW Golf Station of vergelijkbaar (bij 3 of 4 personen) voor 1 bestuurder en incl. alle verzekeringen
  • 7x overnachting in een appartement in Voss Resort op basis van logies

Autohuur
Er is rekening gehouden met een ochtendvlucht heen en een ochtendvlucht terug, vandaar dat er 7x 24 uur autohuur inbegrepen is. Indien je een ochtend vlucht heen en een middag/avond vlucht terug wil en dus meer dan 7x24 uur de huurauto nodig hebt, dien je een dag extra autohuur te betalen.

Upgrade van de autohuur categorie is op aanvraag.

Alternatief
Wil je liever met de boot naar Noorwegen? Deze wintersportvakantie is ook te boeken inclusief retourovertocht Hirtshals - Bergen met Fjord Line, kijk dan hier.

Verlengen
Wil je de vlucht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn vluchtop een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken. Je kunt bijvoorbeeld je verblijf verlengen met een aantal nachten in Bergen. Ditverblijf in Bergen kan Pharos Reizen voor jouw boeken. De beschikbaarheid en prijs zijn op aanvraag,

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Vanaf € 688,75
bij vertrek op 05-01-2020 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.