6- of 8-daagse wintersport flydrive Myrkdalen Hotel

  • verblijf in een modern hotel direct aan de piste
  • inclusief retourvlucht met KLM en autohuur
  • skiën in één van de meest sneeuwzekere wintersportplaatsen in Noorwegen
Zoek & boekcode: 17364
Zin in deze vakantie?

Ga mee naar het fjordengebied van Noorwegen. Het sneeuwzekere skigebied van Myrkdalen is een ware beleving voor iedereen. Het gebied heeft brede pistes, (bijna) geen rijen voor de liften en prachtige vergezichten vanaf de pistes.

Inbegrepen

  • retourvlucht Amsterdam - Bergen met KLM in de voordeligste klasse*
  • 5x of 7x 24 uur autohuur Categorie DB - VW Golf of vergelijkbaar met 1 bestuurder incl. alle verzekeringen
  • 5x of 7x overnachting met ontbijt in Myrkdalen Hotel
  • CO2-compensatie

*Indien de voordeligste klasse volgeboekt is, kan er in overleg in een andere klasse geboekt worden tegen een toeslag.

Autohuur
Er is rekening gehouden met een ochtendvlucht heen en terug, vandaar dat er 5x of 7x 24 uur autohuur inbegrepen is. Indien je een ochtend vlucht heen en een middag/avond vlucht terug wil, dien je een extra dag autohuur te betalen.
Upgrade van de autohuur categorie is op aanvraag.

Optioneel bij te boeken - Halfpension in Myrkdalen Hotel - kosten € 34,- per persoon (€ 15,- per persoon toeslag op 31/12)
Je kunt kiezen uit Tunet restaurant (pizza/pasta), het Nutten buffetrestaurant en je kunt 1x dineren in het Fondue restaurant met kaas en vlees fondue. Op Oudjaarsavond wordt er een uitgebreid diner geserveerd.

Alternatief
Wil je liever het hotel boeken met overtochten, kijk dan hier.

Verlengen
Wil je de vlucht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'ik wil mijn vlucht op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag binnen en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken. Je kunt bijvoorbeeld je verblijf verlengen met een aantal nachten in Bergen. Dit verblijf in Bergen kan Pharos Reizen voor jouw boeken. De beschikbaarheid en prijs zijn op aanvraag.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens