7-, 8- of 9-daagse wintersport Trysil met Oslo

  • combineer een dag in Oslo met wintersport in Trysil
  • skiën in het grootste skigebied van Noorwegen!
  • inclusief retourovertocht Kiel-Oslo met Color Line
Zoek & boekcode: 98373
Zin in deze vakantie?

Combineer wintersport in Trysil met een dagje Oslo! Geniet eerst van het winterse landschap in Trysil en daarna van de winterse sferen in de Noorse hoofdstad.

Trysil is een groot en veelzijdig skigebied in Zuidoost Noorwegen vlakbij de Zweedse grens. Geniet van 71 km aan geprepareerde pistes van alle niveaus en uitdagende snowparken. Maar Trysil is ook een waar paradijs voor langlaufers, met 100 km aan loipes die voor de deur van het hotel beginnen.

De bossen rondom Trysil nodigen ook zeker uit tot een hondensledetocht of een sneeuwscootersafari, een ervaring die je niet mag missen in winters Noorwegen. Of maak een romantische arresledetocht. En na een actieve dag in de sneeuw is het heerlijk tot rust komen in het Kjølen Hotell.

Voordat je weer terugkeert naar huis geniet je eerst nog van een dagje in Oslo. Geniet van de gezellige sfeer met vele lichtjes in o.a. de hoofdstraat Karl Johans Gate, schaats een rondje op de schaatsbaan bij het Nationale Theater of bezoek één van de vele musea. 

Je verblijft in..
In de ochtend vaar je de mooie Oslofjord binnen met de luxe Color Line. Na aankomst in Oslo rijd je door naar Trysil. Het Kjølen Hotel is een kleinschalig en landelijk gelegen hotel vlakbij Trysil. Het grootste skigebied van Noorwegen, Trysilfjellet ligt op slechts 20 minuten. Je sluit je reis af met een verblijf in Scandic Holmenkollen Park Hotel. Dit hotel ligt naast de skischans Holmenkollen en vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over Oslo en de Oslofjord. Bovendien ben je met de metro zo in het centrum van Oslo. 

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens