8- of 10-daags wintersport Geilolia Hyttetun incl. overtochten

Op wintersport in Noorwegen. Geilolia Hyttetun is een prachtige uitvalsbasis voor de wintersport. De pistes in Geilo zijn geschikt voor iedereen: van beginners tot vergevorderde skiërs.

  • kom skiën in het beste Ski Resort van Noorwegen, Geilo!
  • verblijf in een ruime vakantiewoning
  • inclusief retourovertocht Kiel - Oslo met Color Line
Zoek & boekcode: 80193
Zin in deze vakantie?

Geen rijen bij de skiliften, mooi onderhouden skipistes en geweldige uitzichten. Probeer eens wat anders en ga op wintersportvakantie naar Noorwegen! Geilo is uitgeroepen tot het beste Ski Resort van Noorwegen in 2019! Dus des te meer reden om nu jouw wintersportvakantie naar Noorwegen te boeken. Naast skiën in Geilo is er nog veel meer te beleven in de winter. Elke dag worden er activiteiten georganiseerd, van safari's in de sneeuw, tot het bouwen van je eigen iglo en voor de echte durfals, snowkiting!

Je verblijft in..
De reis start met de overtocht van de luxe Color Line. In de ochtend vaar je de mooie Oslofjord binnen. Ga je eerst op ontdekkingstocht in deze Noorse hoofdstad? Of rijd je direct door naar Geilo? De vakantiewoningen van Geilolia Hyttetun liggen op ca. 1 km van het sfeervolle centrum van het bergdorpje Geilo en bij de pistes. 

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens