8-daagse wintersport Villaggio Olimpico Sestriere

Zoek & boekcode: 16813
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Zijn jouw Olympische kampioenen in de dop er klaar voor?

Sestriere was ooit het wintersportdorp waar medewerkers van Fiat werden beloond voor hard werken met een heerlijk skivakantie voor het hele gezin. Het werd echt internationaal bekend tijdens de Olympische Spelen van 2006. Hier leren de kinderen skiën op Olympisch niveau! De Italiaanse klasse, met chique winkels, lekker eten en gezelligheid krijg je er gratis bij. Terwijl jouw kleine 'campeoni' hun grenzen verleggen in het skiklasje, ligt er voor jouw 400 kilometer schitterende pistes klaar. Skie je de grens over naar Frankrijk?

Skigarantie
Deze vakantie biedt ski-garantie. Lees de voorwaarden onder de tab ski-informatie.

Kosteloos annuleren
Deze vakantie is kosteloos te annuleren tot 6 weken voor vertrek.
Bekijk hier de voorwaarden »

Inbegrepen:

  • 7 x overnachting in tweekamerappartement met ontbijtbuffet
  • 7x driegangenkeuzediner met saladebuffet
  • bed- en badlinnen
  • dagelijkse schoonmaak appartement, extra doordeweekse wissel bedlinnen
  • Olimpic Clubkaart: entree zwembad en fitness, animatieprogramma, miniclub 2 tot 12 jaar. parkeergarage en skiopslag (t.w.v. € 25,- p.p.)
  • 6-daagse skipas Via Lattea (vanaf 6 jaar), geldig voor de pistes van Sestriere, Sauze d'Oulx, Sansicario, Pragelato, Cesana Torinese en Claviere + 1 dag Monginevro (let op: in de periode van 2 tot met 7 januari 2017 is een 4-daagse skipas ingebrepen)
  • parkeerplaats in de garage
  • SkiKids-gidsje over het wintersportland 

Pharos Voordeel

Kidsdeal: (bij 2 volbetalenden op de kamer)

  • Kids 0 tot en met 5 jaar: gratis (zonder skipas, met skipas € 40,- per week)

De leeftijd op de dag van vertrek is bepalend voor de korting.

Verblijfsperiode 2016/2017
Je kunt van deze wintersportvakantie genieten in de periode 11 december 2016 tot en met 16 april 2017. In de periode van 11 december tot en met 24 december 2016 is de aankomst en het vertrek uitsluitend op zondag met een minimum verblijf van 7 nachten. In de periode van 25 december 2016 tot en met 1 januari 2017 is de aankomst en het vertrek uitsluitend op zondag of maandag met een minimum verblijf van 7 nachten. In de periode van 2 januari tot en met 6 januari 2017 is de aankomst op maandag en het vertrek op zaterdag met een minimum verblijf van 5 nachten. In de overige periodes kun je uitsluitend aankomen op zaterdag, voor een verblijf van 7 nachten of een veelvoud ervan.

Deze vakantie valt onder het thema Al vaker geskied. Kijk onder het tabje 'Skikids' wat dit betekent voor deze vakantie.