6- of 8-daagse wintersport Hotel Alpenrose

Zoek & boekcode: 17381
Zin in deze vakantie?

Één van de meest geliefde wintersportgebieden van Italië of zelfs midden-Europa is de Dolomiti Superski, in het indrukwekkende UNESCO werelderfgoed de Dolomieten. Moderne skivoorzieningen, traditionele bergdorpjes en de heerlijke italiaanse keuken zorgen ervoor dat dit voor veel wintersporters de favoriete bestemming is.

Hotel Alpenrose ligt in Mazzin di Fassa, in de prachtige Val di Fassa. Hier ben je omgeven door liften die naar verschillende delen van het skiegebied brengen, die ook met elkaar verbonden zijn voor eindeloos skiplezier! Nabijgelegen skiliften zijn die van Pera, op 2,5 km, Campitello di Fassa op 4,5 km, Canazei op 7 km en Pozza di Fassa op 5 km. de skibus stopt voor de deur. Er zijn diverse kinderparken in het dal én op de berg. Snowboarders kunnen terecht in prachtige snowparken. En wie na een dag skiën nog niet klaar is, kan op enkele avonden ook in het donker nog de piste op in bijvoorbeeld Ski Stadium Aloch in Pozza di Fassa.

Ski-garantie
Deze vakantie biedt ski-garantie. Lees de voorwaarden onder de tab ski-informatie.

Kosteloos annuleren
Deze vakantie is kosteloos te annuleren tot 6 weken voor vertrek.
Bekijk hier de voorwaarden »

Inbegrepen:

 • 5 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
 • 5 of 7x keuzediner met groentenbuffet
 • drankjes tijdens het diner (water en huiswijn)
  6-daagse Dolomiti Superski pas (Sella Ronda, 12 ski-gebieden)
 • SkiKids-gidsje over het wintersportland 

De verzorging begint op de aankomstdag met het diner en eindigt op de dag van vertrek met het ontbijt.

Speciale aanbieding week 24 t/m 30 december

 • 1e en 2e kind 0 t/m 7 jaar mogen gratis mee op basis van logies
 • 3e kind 0 t/m 7 jaar:  betaald € 165,- per week
 • 1e kind 8 t/m 11 jaar: betaald € 255,-  per week
 • 2e kind 8 t/m 11 jaar: betaald € 419,-  per week
 • vanaf 13 jaar:  € 629,- per week

Verblijfsperiode
Je kunt van deze wintersportvakantie genieten in de periode 4 december 2016 tot en met 25 maart 2017. In de periode van 4 december tot en met 25 maart 2017 is aankomst en vertrek uitsluitend mogelijk op zaterdag, voor een verblijf van 7 nachten of een veelvoud ervan. In de periode van 26 december tot en met 1 januari is aankomst uitsluitend op maandag voor een verblijf van 7 nachten. In de periode van 2 januari tot en met 6 januari is aankomst uitsluitend mogelijk op maandag voor een verblijf van 6 dagen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens