Gratis annuleren

Wintervuur en Poollicht

4-daags winterarrangement Reykjavík

Ontdek de hoofdstad Reykjavík en de Golden Circle en ga op zoek naar het magische noorderlicht. Neem je een goede camera mee? Weinig plekken in Europa zijn zo fotogeniek als IJsland.

  • dé perfecte combinatie om Reykjavík en de Golden Circle te ontdekken
  • inclusief entree tot de heetwaterbronnen van Fontana Bath
  • inclusief retourvlucht met Icelandair vanuit Amsterdam of Brussel
Zoek & boekcode: 18272
Zin in deze vakantie?

Deze short break in IJsland is voor echte natuurliefhebbers! In 4 dagen tijd ontdek je al het moois dat IJsland te bieden heeft. Je vliegt vanuit Amsterdam of Brussel rechtstreeks naar Keflavik met Icelandair. Met je eigen huurauto heb je alle vrijheid om te genieten van het wonderschone IJsland! Eerst een ontspannende duik in de Blue Lagoon? Of liever naar de Fontana Baths, waar de entree is inbegrepen?

Maak een rondje over de ‘Golden Circle’: het populairste (en misschien wel mooiste) rondje in IJsland! Letterlijk alleen maar hoogtepunten. Van kokend heet ‘spuwend’ water bij de geisers van Geysir en Strokkur, tot het 32 meter diepe kletterende water van de Gullfoss-waterval. Vergeet ook zeker het zwarte strand van Vik niet en de Seljalandsfoss- en Skógafoss-watervallen. Oh, en wist je dat er in IJsland een oud vliegtuigwrak ligt? 

Je verblijft in…
Als je hard aan het genieten bent, moet je ook hard kunnen ontspannen. Dat kan zeker in de comfortabele Icelandic Apartments. De appartementen zijn een ideale uitvalsbasis om zowel Reykjavík, de 'Golden Circle' en de zuidkust van IJsland te ontdekken. Het zijn ruime appartementen, met alles wat je nodig hebt tijdens je korte break in IJsland. 

Bijzondere ervaringen

  • elke 8-10 minuten is het raak: het geiserveld rond Geyser
  • de kliffen en kloven van Thingvellir National Park
  • indrukwekkende watervallen
  • het adembenemende uitzcht vanaf de Hallgrimskirkja in Reykjavík

Verlengen
Je kunt deze reis verlengen. De prijzen zijn onder het 'i-tje' te vinden.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens