Gratis annuleren

8-daagse wintersport Les Portes du Grand Massif

Helaas...

Pharos Reizen biedt vanaf het wintersportseizoen 2019/2020 geen wintersportvakanties in Frankrijk meer aan.

Wil je alsnog kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie in de sneeuw en met de zekerheid van ANWB? Bekijk dan hier onze andere wintersportbestemmingen.
Geniet van de prachtige natuur en sjees van diverse pistes af in het gezellige Oostenrijk of Duitsland. Een keer iets anders? Wat dacht je van een winterbeleving in Noorwegen of IJsland? Ook met kinderen een aanrader!’

Zoek & boekcode: 18153
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Vanuit je appartement steek je de weg over en sta je direct op de piste naar de dichtstbijzijnde skilift. Flaine maakt deel uit van het skigebied Le Grand Massif met in totaal maar liefts 265 km piste! Hiermee is Le Grand Massif het 4e grootste aaneengesloten skigebied van Frankrijk. De pistes zijn zeer gevarieerd en het uitzicht op de Mont-Blanc is fantastisch. De langste blauwe piste van Europa ligt ook in dit gebied, de 14 kilometer lange Cascade-piste begint op de top van de Grandes Platières (2.500m) en gaat geleidelijk naar beneden tot 1.700m.

Skigarantie
Deze vakantie biedt skigarantie. Lees de voorwaarden onder de tab ski-informatie.

Kosteloos annuleren
Deze vakantie is kosteloos te annuleren tot en met 31 oktober 2017.
Bekijk hier de voorwaarden »

Inbegrepen

  • 7x overnachting op basis van logies
  • SkiKids-gidsje over het wintersportland

Je kunt via Pharos Reizen vooraf het skimateriaal reserveren, zodat je het skimateriaal niet zelf hoeft mee te nemen. Meer informatie over het reserveren van skimateriaal vind je onder het tabje 'ski-informatie'.
Helaas zijn de prijzen voor de skihuur/skipakketten nog niet bekend voor winter 2017/2018.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten in de periode 16 december 2017 tot en met 20 april 2018. Aankomst en vertrek is mogelijk op zaterdag met een minimum verblijf van 7 nachten.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.