Gratis annuleren

8-daagse wintersport Appartementen Les Flocons d'Argent

Helaas...

Pharos Reizen biedt vanaf het wintersportseizoen 2019/2020 geen wintersportvakanties in Frankrijk meer aan.

Wil je alsnog kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie in de sneeuw en met de zekerheid van ANWB? Bekijk dan hier onze andere wintersportbestemmingen.
Geniet van de prachtige natuur en sjees van diverse pistes af in het gezellige Oostenrijk of Duitsland. Een keer iets anders? Wat dacht je van een winterbeleving in Noorwegen of IJsland? Ook met kinderen een aanrader!’

Zoek & boekcode: 11543
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Het idyllische dorpje Aussois heeft een leuk klein centrum met diverse winkeltjes en een autovrij straatje. Tijdens het wintersportseizoen rijdt er een gratis bus die het laagst gelegen deel van Aussois met het hoger gelegen deel  verbindt. De appartementen zijn ondergebracht in een aantal met elkaar verbonden gebouwen, direct aan de skipiste en bij de stoeltjeslift. Geen gesleep dus met de ski's en de auto kan blijven staan. De appartementen zijn netjes ingericht maar vooral gunstig geprijsd! Bij de appartementen en de lift is een pleintje met een paar restaurants en terrasjes. 
 
Aussois is een minder bekend skigebied terwijl het voor elke categorie skiër veel te bieden heeft. Maar met name voor de beginnende skiër is het een eldorado. De skileraren op de skischool geven veel aandacht aan de kleintjes. Speciaal voor hen is er een grote kinderoefenweide met rolmat, aparte tuin voor de allerkleinsten en een enthousiast team.

Skigarantie
Deze vakantie biedt skigarantie. Lees de voorwaarden onder de tab ski-informatie. 

Kosteloos annuleren
Deze vakantie is kosteloos te annuleren tot en met 31 oktober 2017.
Bekijk hier de voorwaarden »

Inbegrepen

  • 7x overnachting op basis van logies
  • SkiKids-gidsje over het wintersportland

Je kunt via Pharos Reizen vooraf het skimateriaal reserveren, zodat je het skimateriaal niet zelf hoeft mee te nemen. Meer informatie over het reserveren van skimateriaal vind je onder het tabje 'ski-informatie'.

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten in de periode 23 december 2017 tot en met 14 april 2018. Je kunt aankomen en vertrekken op zaterdag.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.