Winter in het Zwarte Woud

4-daags arrangement Hotel Pflug ***

  • gratis gebruik van het openbaar vervoer in het Zwarte Woud met de KONUS kaart
  • 1x per verblijf gratis koffie en taart
  • op ca. 10 km van het skigebied Seibelseckle
Zoek & boekcode: 18163
Vanaf € 99,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Het Zwarte Woud is een prachtige regio. De indrukwekkende bossen in het bergachtige landschap geven het Zwarte Woud zijn bekende sfeer. In de winter ligt er vaak een dik pak sneeuw, waardoor er een prachtig landschap ontstaat.

Het verblijf
Je verblijft in hotel Pflug in Ottenhöfen, midden in het Zwarte Woud. Het hotel beschikt over een restaurant, een gezellige Stube en een bar. Het bekende Baden-Baden ligt op ca. 40 km van het hotel, het stadje Freudenstadt op ca. 38 km en het bekende Europa Park ca. 35 km. Het dichstbijzinde skigebied, Seibelseckle ligt op ca. 10 km. De loipes liggen eveneens op ca. 10 km van het hotel.

Kosteloos annuleren
De zekerheid van een wintersportvakantie terwijl je nog nergens aan vastzit? Deze vakantie is kosteloos te annuleren t/m 31 oktober 2017. Bekijk hier de voorwaarden �

Inbegrepen:

  • 3x overnachting
  • 3x ontbijtbuffet
  • 1 fles mineraalwater op de kamer bij aankomst
  • in de avond 3-gangen menu, behalve op dinsdag* (in plaats hiervan 1x op dinsdag een lunchpakket OF een koud diner op de kamer met o.a. Schwarzwalder ham, boerenbrood, kersenwater)
  • 1x per verblijf koffie en taart in het restaurant

* Op dinsdag is het restaurant gesloten

De verzorging begint op de aankomstdag met het diner en eindigt op de dag van vertrek met het ontbijt.

Verblijfsperiode 2017/2018
Je kunt van deze wintersportvakantie genieten in de periode 20 oktober 2017 tot en met 28 april 2018. Je kunt dagelijks aankomen, met een verblijf van minimaal 3 nachten.

Verlengen
Je kunt deze vakantie verlengen met een langer verblijf. De prijzen voor het verlengen vind je in het prijsoverzicht. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Europapark
Het is nu mogelijk entreetickets voor Europapark bij te boeken. Meer informatie hierover vind je bij 'goed om te weten'. Je kunt deze tickets boeken in het boekingsdialoog.

Disclaimer: Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 99,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.