Wintersport Zuid-Duitsland

Of je nu een ervaren skiër of snowboarder bent of voor het eerst op de lange latten staat, wintersport in Zuid-Duitsland betekent sneeuwpret voor iedereen!

Wintersport in Zuid-Duitsland: sneeuwpret in Beieren

Of je nu een ervaren skiër of snowboarder bent of voor het eerst op de lange latten staat, wintersport in Zuid-Duitsland betekent sneeuwpret voor iedereen! In de deelstaat Beieren bevinden zich fraaie skioorden en langlauf loipes waar je je als wintersporter helemaal uit kunt leven. Overdag ben je heerlijk actief in een schitterende omgeving en 's avonds ontspan je je in het zwembad of het wellnesscentrum van het hotel. Je verblijft in de meeste gevallen op basis van more of all inclusive en profiteert zo van vele extra's!

Onze wintersport-tips in Zuid-Duitsland

Prijsdetails

Deze prijs is:

 • inclusief dossier-/reserveringskosten: € 25,- per boeking en calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking, € 5,- per persoon SGR-bijdrage (per 1 januari 2021).
 • Verplichte toeslagen ter plaatse te betalen:

  • toeristenbelasting: € 2,- per persoon per dag (vanaf 18 jaar)

  Bij reservering op te geven indien gewenst:

  • kinderbed: gratis
  Sluit details
  • Wintersport
  • Duitsland
  • Beieren
  • all inclusive verzorging
  • zwembad, zwemmeer en wellnesscentrum
  • kinderen tot en met 10 jaar: gratis

  Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

  Koning van het Beierse Woud

  Een wintersport in Zuid-Duitsland brengt je naar het Beierse Woud, vlak bij de grens met Tsjechië en Oostenrijk. In dit oudste nationale park van Duitsland, tevens het grootste skioord in de omgeving, ligt in de winter vrijwel altijd sneeuw. De hoogste berg in het gebied is de zogeheten Koning van het Beierse Woud, de Großer Arber van 1.456 meter. Je bereikt de hoogste toppen van dit skiparadijs via de moderne skiliften en gondels. Ook 's avonds stopt de sneeuwpret niet, want diverse pistes zijn dan verlicht.

  Bodenmais: waaghalzen testen hun vaardigheden

  Het knusse dorp Bodenmais heeft zijn eigen berg om op te skiën: de Silberberg. De charmante chalets geven het dorp een authentieke uitstraling. Ervaren skiërs testen hier hun vaardigheden op de FIS World Cup-afdalingen. Maar ook langlaufliefhebbers en cross-countryskiërs komen hier aan hun trekken, terwijl snowboarders tijdens deze wintersport in Zuid-Duitsland hun freestyle kunsten laten zien in het funpark op de Thurnhofhang. Houd je meer van een rustige wandeling om te genieten van de sprookjesachtige omgeving? Het gebied heeft bijna 80 kilometer aan wandelpaden!