Wintersport Sauerland

Sauerland in de sneeuw

Wintersport in het Sauerland is een uitstekende keuze voor je wintersport in Duitsland. In dit wintersportgebied kun je helemaal uitleven op 107 kilometer aan piste. Het wintersportgebied Sauerland is niet alleen aantrekkelijk voor de doorgewinterde skiër, maar ook snowboarders, langlaufers en winterwandelaars komen er graag. 

Wintersport Sauerland

Het Sauerland in Duitsland staat vooral bekend door de wintersport gebieden Winterberg en Willingen, maar ontdek ook de minder bekende wintersport gelegenheden als Postwiese en Skikarussel. Een van de grootste voordelen in Sauerland is dat deze wintersport gebieden vrijwel altijd sneeuwzeker zijn. Zo kun je altijd genieten van de sneeuw!

Sauerland in de sneeuw

Ondanks dat de bergen in het Sauerland niet de hoogste zijn, maken de sneeuwkanonnen het mogelijk dat de wintersport hier vol op door kan gaan. Wil je op het laatste moment toch heel graag nog op wintersport? Dan is dat in Duitsland geen probleem! Vanuit Nederland ben je binnen 4 uur rijden in het Sauerland. Check snel nog even de sneeuwval en geniet van een (lang) weekend weg!

Onze Sauerland wintersportvakanties

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven