Vakantieparken in Zweden

Vakantieparken in Zweden, middenin de natuur!

Ervaar de natuurlijke schoonheid van Zweden!

Ontdek de ongerepte natuur van Zweden! Bewonder de prachtige oerbossen en spot elanden in het Nationaal Park Tiveden. Maak een kanotocht langs de vele eilandjes van het Unden-meer. Of bezoek het romantische stadje Nora, dat bekent staat om de leuke houten huisjes. Breng je een bezoek aan twee van de grootste steden: Göteborg en het stijlvolle Stockholm? Als je verblijft in één van de geselecteerde vakantieparken in Zweden vermaken ook de kinderen zich prima! Ze gaan op ontdekkingstocht door de bossen en brengen een bezoekje aan één van de vele attractieparken. Misschien komen zij hun kinderboekenheld Pippi Langkous nog tegen!

Bekijk de leukste vakantieparken in Zweden

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Vakantieparken middenin de natuur!

Vermaak voor jong en oud - Vakantieparken in Zweden

De meeste vakantieparken in Zweden liggen in het midden van het land: in het meren- en folkloregebied! Een vakantiepark in Zweden, omgeven door eindeloze bossen en visrijke meren en ook naast het Orsa Roofdierenpark. Heerlijk om met een bootje te varen of om op ontdekkingstocht te gaan.

Ook de vakantieparken in het Zuiden van Zweden zijn fantastisch. De perfecte locatie voor actieve gezinnen. Ga klimmen op het parcours tussen de bomen in het Tree Top Adventure park of bezoek het elandenpark. De omgeving is ook perfect om te mountainbiken. Genoeg actie voor een dag? Ga dan lekker op het strand of aan de rivier relaxen.

Vakantieparken in Zweden

Safsenmeer, Zweden

Waarom vakantie vieren in een vakantiepark in Zweden?
Het kiezen van de juiste accommodatie voor jouw perfecte vakantie kan een uitdaging zijn. Het hangt er ook heel erg vanaf wat voor jou ideaal is? Wil je een rustige omgeving, of zoek je juist een plek waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken? Op een vakantiepark  kan je jouw vakantie in Zweden op verschillende manieren doorbrengen.

Veel faciliteiten in een vakantiepark
Vakantieparken in Zweden beschikken vaak over verschillende faciliteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos: restaurants, snackbars, zwembaden, peuterglijbanen, speeltuinen, tennisbanen, of fitnessruimtes, er is voor ieder wat wils. In Zweden vind je ook vaak wellness en sauna mogelijkheden. Wist je dat we ook Zweedse vakantieparken aanbieden voor rustzoekers? Bijvoorbeeld op een kleinschalig complex. Maar ook de luxe villa behoort op sommige parken gewoon tot de mogelijkheden.

Kindvriendelijke vakantieparken in Zweden
Neem de kinderen mee! Veel vakantieparken zijn kindvriendelijk ingericht. Dat betekent veel plezier speciaal voor de kids (en rust voor jou!). In plaats van op zoek te gaan naar vermaak, zit het letterlijk om de hoek. Op veel vakantieparken zijn animatieteams aanwezig voor de kids. Plons! Ook zwemmen met de allerkleinsten. Kies dan voor een vakantiepark met een peuterzwembad.

De perfecte ligging van vakantieparken in Zweden
Zweden is een land vol prachtig natuurschoon. De vakantieparken worden natuurlijk vaak ontwikkeld in de buurt van toeristische attracties. Dat betekent dat het vakantiepark de perfecte uitvalsbasis is om al het moois in de omgeving te ontdekken. Vakantieparken in Zweden liggen vaak aan het water, of in de bossen.

De fijnste vakantieparken in Zweden boek je bij Pharos Reizen van ANWB!