Vakantieparken in Noorwegen

Bekijk en vergelijk de leukste vakantieparken in Noorwegen

Noorwegen, een Noordelijke verrassing!

Ontdek de schitterende en ruige natuur van Noorwegen. Wandel langs de adembenemende fjorden. Maak een boottocht langs de steilste rotswanden. Een heerlijke manier om Noorwegen goed te leren kennen is door een verblijf in een van de vakantieparken.

Bekijk de leukste vakantieparken in Noorwegen

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Een vakantiepark in Noorwegen als uitvalsbasis

Genieten aan het water in vakantieparken in Noorwegen

In de regio Zuidland hebben we meerdere leuke vakantieparken geselecteerd. Een prachtige kust, schilderachtige dorpjes en stadjes en mooie zandstranden. Eerst lekker zwemmen en daarna heerlijk wandelen in de bergen. De kraakheldere lucht steekt af tegen de groene bladeren op de omringende bergen. Geniet van de prachtige natuur in Zuidland en kom tot rust, geen mens die je hier stoort.

Ben je wat meer van het ruige? Boek dan een vakantiepark in het Westland van Noorwegen. Er zijn maar weinig plaatsen ter wereld met zo'n bijzondere natuur als het westelijk deel van Noorwegen, ook wel Fjord-Noorwegen genoemd. Langs de loodrechte berghellingen van de diepe fjorden storten watervallen met oorverdovend geraas naar beneden.

Waarom vakantie vieren in een vakantiepark in Noorwegen?
Het kiezen van de juiste accommodatie voor jouw perfecte vakantie kan een uitdaging zijn. Het hangt er ook heel erg vanaf wat voor jou ideaal is? Wil je een rustige omgeving, of zoek je juist een plek waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken? Op een vakantiepark in Noorwegen kan je jouw vakantie op verschillende manieren doorbrengen.

Veel faciliteiten in een vakantiepark
Vakantieparken in Noorwegen beschikken over verschillende faciliteiten. Vooral wellness en sauna’s behoren hier vaak tot de mogelijkeden. Lekker zweten dus! De mogelijkheden zijn eindeloos: restaurants, snackbars, zwembaden, peuterglijbanen, speeltuinen, tennisbanen, golfbanen of fitnessruimtes, er is voor ieder wat wils. Wist je dat we ook vakantieparken in Noorwegen aanbieden voor rustzoekers? Bijvoorbeeld op een kleinschalig complex. Maar ook een luxe appartement behoort op sommige parken gewoon tot de mogelijkheden.

Kindvriendelijke vakantieparken in Noorwegen
Neem de kinderen mee! Veel vakantieparken zijn kindvriendelijk ingericht. Dat betekent veel plezier speciaal voor de kids (en rust voor jou!). In plaats van op zoek te gaan naar vermaak, zit het letterlijk om de hoek. Plons! Ook zwemmen met de allerkleinsten? Kies dan voor een vakantiepark met een peuterzwembad.

De perfecte ligging van vakantieparken in Noorwegen
De vakantieparken die Pharos Reizen heeft geselecteerd in Noorwegen hebben één ding gemeen. Ze liggen allemaal op fantastische locaties. Aan het water, met uitzicht op de fjorden of in de bergen. Dat betekent dat de vakantieparkende perfecte uitvalspunten zijn om al het moois in Noorwegen te ontdekken.

Genoeg inspiratie? Neem dan een kijkje in ons aanbod vakantieparken in Noorwegen. De leukste vakantieparken boek je bij Pharos Reizen van ANWB!