Vakantieparken in Frankrijk

Schitterende ligging van de vakantieparken in Frankrijk

Mooie vakantieparken in La Douce France!

Bien sûr, je kunt met ons naar de beroemdste plages van Frankrijk. En naar die bekende montagnes uit de Tour de France. Maar we nemen je ook graag mee naar een Frankrijk dat een 'petit peu' anders is, net iets verrassender. Wat dacht je van een robuust houten chaletje in de Vogezen of een bungalow op maar 800 meter van het strand aan het meer van Lacanau-Océan? Of liever een luxe villa in het nog niet door toeristen overstroomde Poitou-Charente. Redenen genoeg om een vakantiepark in Frankrijk te boeken bij Pharos Reizen!

Veel van onze bijzondere vakantieparken in Frankrijk liggen in de Provence: het meest perfecte stukje Frankrijk. De Provence biedt alles: luieren aan het water, wandelen door de schitterende lavendelstreek of fiets de Mont Ventoux op! Naast de Provence bieden we ook vakantieparken in Les Landes, aan de westkust, of de bosrijke Vogezen en Ardeche.

Boek hier de leukste vakantieparken in Frankrijk

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Perfecte faciliteiten van de vakantieparken in Frankrijk

Daarom kies je voor een vakantiepark!

Waarom vakantie vieren in een vakantiepark in Frankrijk?
Het kiezen van de juiste accommodatie voor jouw perfecte vakantie kan een uitdaging zijn. Het hangt er ook heel erg vanaf wat voor jou ideaal is. Wil je een rustige omgeving, of zoek je juist een plek waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken? Op een vakantiepark kan je jouw vakantie in Frankrijk op verschillende manieren doorbrengen.

Veel faciliteiten in een vakantiepark
Vakantieparken in Frankrijk beschikken vaak over verschillende faciliteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos: restaurants, snackbars, zwembaden, peuterglijbanen, speeltuinen, tennisbanen, of een petanque-baan, er is voor ieder wat wils. Wist je dat we ook Franse vakantieparken aanbieden voor rustzoekers? Bijvoorbeeld op een kleinschalig complex. Maar ook de luxe villa behoort op sommige parken gewoon tot de mogelijkheden.

Kindvriendelijke vakantieparken in Frankrijk
Allez les enfants! Veel vakantieparken zijn kindvriendelijk ingericht. Dat betekent veel plezier speciaal voor de kids (en rust voor jou!). In plaats van op zoek te gaan naar vermaak, zit het letterlijk om de hoek. Op veel vakantieparken zijn animatieteams aanwezig voor de kids. Plons! Ook zwemmen met de allerkleinsten. Kies dan voor een vakantiepark met een peuterzwembad.

De perfecte ligging van vakantieparken in Frankrijk
Frankrijk is een groot land vol afwisselend natuurschoon. De vakantieparken worden natuurlijk vaak ontwikkeld in de buurt van toeristische hotspots. Dat betekent dat het vakantiepark een perfect uitvalspunt is om al het moois in de omgeving te ontdekken. Vakantieparken in Frankrijk liggen vaak aan het water, of in de bossen of aan de kust.

De fijnste vakantieparken in Frankrijk boek je bij Pharos Reizen van ANWB!