Vakantieparken in Duitsland

Park, Lindner Ferienpark Nürburgring, Eifel

Vakantieparken in Duitsland

Kastelen langs de Moezel - Vakantieparken in Duitsland

Pharos Reizen heeft voor jou een selectie vakantieparken in het Westen van Duitsland. Onze vakantieparken zijn verspreid over de Eifel en de Hunsrück, ingesloten door de Moezel, de Rijn en de Nahe rivieren. Dit gebied is een eersteklas wandelgebied. Goed voor lichte tochtjes, genieten van de eerlijke boerenkeuken, een wijntje uit het Ahrdal of een biertje uit Bitburg (bitte ein Bit) erbij. Het pastorale heuvelland is in vulkanische tijden herschapen, waardoor je nu op bepaalde plekken spiegelende kratermeertjes zult vinden. Ook is er goed kanowater en is het, mede door de wildparken, ook een verrassende bestemming voor kleinere kinderen.

Sind Sie fertig? Dan geht’s los: op vakantie in Duitsland!

Smul je van een Kirschtorte in het Zwarte Woud? Wandel je over de Hexenstieg in de Harz? Of drink je een glas wijn langs de Moezel? Duitsland zit ook tjokvol geschiedenis en Unesco-erfgoed. Zoals het (koekoeks)klokje in Duitsland tikt, tikt het nergens! Geen wonder dat Duitsland het populairste vakantieland is bij Nederlanders. Wat vind je bij onze oosterburen toch een variatie! Van de mooiste steigen (wandelpaden) voor wandelaars tot prachtige fietspaden. Ook voor bijzondere autoritjes zit je in Duitsland gebeiteld: de Duitsers noemen de auto niet voor niets hun 'liebste Kind'.

Vakantieparken in Duitsland

Vakantie Duitsland!

Waarom vakantie vieren in een vakantiepark in Duitsland?
Het kiezen van de juiste accommodatie voor jouw perfecte vakantie kan een uitdaging zijn. Het hangt er ook heel erg vanaf wat voor jou ideaal is? Wil je een rustige omgeving, of zoek je juist een plek waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken? Op een vakantiepark kan je jouw vakantie in Duitsland op verschillende manieren doorbrengen.

Veel faciliteiten in een vakantiepark
Vakantieparken in Duitsland beschikken over verschillende faciliteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos: restaurants, snackbars, zwembaden, peuterglijbanen, speeltuinen, tennisbanen, of fitnessruimtes, er is voor ieder wat wils. Wist je dat we ook Duitse vakantieparken aanbieden voor rustzoekers? Bijvoorbeeld op een kleinschalig complex.

Kindvriendelijke vakantieparken in Duitsland
Neem de kinderen mee! Veel vakantieparken zijn kindvriendelijk ingericht. Dat betekent veel plezier speciaal voor de kids (en rust voor jou!). In plaats van op zoek te gaan naar vermaak, zit het letterlijk om de hoek. Op veel vakantieparken zijn, tijdens schoolvakanties, animatieteams aanwezig voor de kids. Plons! Ook zwemmen met de allerkleinsten? Kies dan voor een vakantiepark met een peuterzwembad.

De perfecte ligging van vakantieparken in Duitsland
Het Westen van Duitsland is niet alleen dichtbij, maar ook vol adembenemend natuurschoon. De vakantieparken van Pharos Reizen worden geselecteerd in de buurt van bijzondere bezienswaardigheden en belevenissen. Dat betekent dat het vakantiepark een perfect uitvalspunt is om al het moois in de omgeving te ontdekken. Vakantieparken in Duitsland liggen meestal in de bossen.

De fijnste en meest bijzondere vakantieparken in Duitsland boek je bij Pharos Reizen van ANWB!

Onze tips in Duitsland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven