Peer Gynt en de fjorden

14 daags Vakantieduet Noorwegen

  • ontdek de fjorden en het ruige binnenland
  • inclusief overtochten Color Line en Fjord Line
Zoek & boekcode: 30492
Zin in deze vakantie?

Een prachtige autoreis langs de fjorden en door de bergpassen! De reis begint al op de boot van Kiel naar Oslo met de luxe ferry van Color Line. Je waant je op een cruise met alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Na de overnachting kom je aan in Oslo en rijd je door naar  het dorpje Skeikampen. Je verblijft vier nachten in een appartement van Skei Leilighetssenter.

Skeikampen ligt aan het begin van de beroemde Peer Gynt route. De toeristische, onverharde route voert door een woeste en bergachtige omgeving en is alleen in de zomermaanden geopend.

Na het ontdekken van de Peer Gynt route en omgeving reis je door naar de westkust van Noorwegen. Je verblijft 7 nachten in een appartement van Voss Resort Bavallstunet. Maak je een treinrit over het Flåm spoortraject? Of breng je een bezoek aan de Hanzestad Bergen? Er is genoeg te doen in deze omgeving!

Tot slot vaar je met Fjord Line van Bergen naar Hirtshals. Ook op deze overtocht heb je een overnachting aan boord alvorens je terug rijdt naar huis.


14-daagse Vakantieduet Noorwegen, Oostland en Westland
Peer Gynt en de fjorden 

Inbegrepen

  • overtocht Kiel-Oslo met Color Line voor 1 auto (max. 2m hoog en 5m lang) met max. 6 personen
  • overtocht Bergen-Hirtshals met Fjord Line voor één auto (max. 1.95 m hoog en 5m lang) met max. 6 personen
  • 2x overnachting in een binnenhut naar aantal personen
  • 4x overnachting in een appartement van Skei Leilighetssenter
  • 7x overnachting in een appartement van Voss Resort Bavallstunet
  • ANWB-wegenkaart Noorwegen-Zuid (één exemplaar per reservering)
  • Kidsgids Noorwegen

Reisperiode
Je kunt deze rondreis maken in de periode van 10 mei tot en met 13 september 2017. Aanvang is uitsluitend mogelijk op woensdag.

Peer Gynt route
Deze route is geopend van begin juni tot het einde van de herfst. De route is circa 60 kilometer lang en er wordt tol geheven. Indicatie tolkosten:
Skeikampen - Gålå, NOK 80
Fefor - Dalseter, NOK 70

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens