Stedentrip Zuid-Spanje

Tijdens een stedentrip in Zuid-Spanje geniet je van de oude Moren, wereldberoemde Spaanse kunst en mediterrane smaken.

Stedentrip in Zuid-Spanje

Spaanse geschiedenis onder de hete zon

De wereld van de oude Moren, wereldberoemde Spaanse kunst en mediterrane smaken: je ontdekt het allemaal tijdens een stedentrip in Zuid-Spanje. In deze zuidelijke steden bewonder je de mooiste culturele hoogstandjes, waarna je lekker tot rust komt met een glaasje Spaanse wijn in je hand.

Onze stedentrip tips in Zuid-Spanje

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

De zinderende Spaanse keuken

Een stralende zomerse dag is niet compleet zonder lekker eten en smakelijke wijn, vooral niet wanneer je op stedentrip in Zuid-Spanje bent. Strijk tijdens de siësta neer op een terrasje en trakteer jezelf op overheerlijke tapas. Deze kleine Spaanse gerechtjes smaken het beste onder het genot van een glaasje rioja of cava.

Bezoek tijdens een stedentrip in Zuid-Spanje het imposante Koninklijk Paleis van Sevilla.

Wandelen door eeuwenoude straten

De vele steden in Zuid-Spanje herbergen talloze bijzondere historische pareltjes. Bezoek bijvoorbeeld het imposante Koninklijk Paleis van Sevilla. In Granada torent de eeuwenoude Alhambra boven de stad uit. Dit middeleeuwse fort leert je iets over de geschiedenis van Spanje en is bovendien de plek waar je van prachtige panorama's geniet. Ben je van plan om Málaga te bezoeken? Neem dan een kijkje bij Museo Picasso, waar je de belangrijkste werken van deze wereldberoemde schilder ontdekt.