Stedentrip Oostenrijk

Naast het prachtige natuurschoon zijn er diverse hippe steden die uitstekend geschikt zijn voor een stedentrip in Oostenrijk

Stedentrip Oostenrijk

Hippe steden te midden van beeldig natuurschoon

Oostenrijk beschikt niet alleen maar over panoramische bergtoppen, dromerige meren, schilderachtige bossen en authentieke bergdorpjes. Naast dit natuurschoon zijn er diverse hippe steden die uitstekend geschikt zijn voor een stedentrip in Oostenrijk.

Onze stedetrip-tips in Oostenrijk

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Tijdens een stedentrip in Oostenrijk mag een bezoek aan Wenen, de stad van keizerin Sisi, niet ontbreken!

De wonderen van Wenen

Tijdens een stedentrip in Oostenrijk mag een bezoek aan Wenen, de stad van keizerin Sisi, niet ontbreken! De stad beschikt over diverse historische gebouwen, musea en paleizen. De populairste bezienswaardigheid is Schloss Schönbrunn. De voormalige residentie van Sisi en het voormalige zomerpaleis van de Habsburgers beschikt over maar liefst 1400 vertrekken! Daarnaast is het bijbehorende park met zijn bloemenperken, prachtige fonteinen en schitterende bomen zeker een bezoek waard. Geniet verder van de klanken van Beethoven en Mozart in het Wiener Staatsoper. Voor een smakelijke wienerschnitzel is restaurant Figlmüller een must.