Last minute stedentrip Parijs

Eeuwenoude kunst en prachtige vergezichten maken een last minute stedentrip naar Parijs compleet.

Last minute stedentrip Parijs

Kunst en cultuur in de stad van de liefde

Eeuwenoude kunst en prachtige vergezichten maken een last minute stedentrip naar Parijs compleet. Deze stad heeft meerdere gezichten. Het ene moment flaneer je over de bruisende Champs-Élysées, een paar uur later strijk je neer bij Paris Plages, het lokale strand van Parijs.

Tips stedentrip Parijs

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Parijs is een stad met een rijke historie, wat te zien is aan Île de la Cité.

Duik in de geschiedenis

Parijs is een stad met een rijke historie, wat te zien is aan Île de la Cité. Dit gebied is bekend als het middeleeuwse hart van de stad. Bewonder de Conciergerie, het oude koninklijk paleis van Parijs, of kijk je ogen uit tijdens een bezoek aan de Notre Dame. De twee torens van deze kathedraal zijn nog altijd versierd met de mooiste beeldhouwwerken. Natuurlijk is er ook de hagelwitte Sacré-Coeur die boven de kunstenaarswijk Montmartre uittorent.

Struinen door de stad

Een last minute stedentrip naar Parijs leent zich perfect voor uitgebreide wandelingen, bijvoorbeeld langs de pittoreske Seine. Zie hoe de talloze bootjes voorbijvaren en hoe de Eiffeltoren in de verte opdoemt. Geniet van de rust tijdens een bezoek aan het sprookjesachtige Parc Buttes Chaumont, met zijn bruggetjes, vijvers, een tempel en een heuse waterval.