Stedentrips in Italië

Ontdek de lekkerste koffiebars tijdens een stedentrip Italië.

Ga op stedentrip in Italië

Waar is Italië nou echt bekend om? Voor de een is dat het heerlijke eten. Natuurlijk de pizza en pasta, maar ook vooral de puurheid van de ingredienten en de eeuwenoude recepten maken het zo geliefd. Ook staan Italianen bekend om design. Natuurlijk de mode in steden als Milaan en Rome, maar wat te denken van de auto industrie. Fiat en Alfa Romeo, maar ook Ferrari is een staaltje van Italiaans design. Maar er is nog zoveel meer. Espresso, cappucino? Koffie is Italië. Ontdek de lekkerste koffiebars tijdens een stedentrip Italië. Tot slot kan je natuurlijk de gelato niet vergeten! Met Pharos Reizen nemen we je mee tijdens de stedentrip langs de lekkerste ijssalons in Italië.

Vind de leukste stedentrips in Italië

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Cultuur snuiven in Rome - Stedentrip Italië

Stedentrip naar Rome

Alle wegen leiden naar Rome, maar welk steegje leidt naar de oplossing van de spannende puzzeltocht? Hou je ogen wijd open, spits je oren en zet je smaakpapillen op scherp, tijdens dit bezoek aan de mooiste stad ter wereld. Stap je in de Time Elevator voor een reis dwars door de geschiedenis van de eeuwige stad? Proef je de lekkerste pizza, bij Gabriele Bonci, de Michelangelo van de pizza? Fiets je op een familiefiets door de Villa Borghese? Of keer op het Forum Romanum terug naar de tijd van Caesar, met de acteurs van de Miracle Players! Door je stedentrip Italië bij Pharos Reizen te boeken beleef je net iets meer. Ga mee op onze excursies en proef de Italiaanse steden!

Beleef La Dolce Vita!

Gezellig samen of met het gezin een paar dagen een stad (her)ontdekken in Italië. Of je nu lekker wilt shoppen in sfeervolle straatjes, cultuur wilt opsnuiven of de smaak van de stad proeft op een gezellig terras. Pharos Reizen heeft de leukste stedentrips in Italië voor je!