Stedentrip IJsland

Een stedentrip in IJsland is een prima korte vakantie voor natuurliefhebbers.

Stedentrip in IJsland

Korte vakantie voor natuurliefhebbers

Een stedentrip in IJsland is een prima korte vakantie voor natuurliefhebbers. Niet voor niets wordt IJsland, met zijn imposante gletsjers, spectaculaire geisers en grillige vulkanen, het land van vuur en ijs genoemd. Tijdens een stedentrip in IJsland maak je kennis met de fraaie hoofdstad Reykjavik, doe je een rondje Golden Circle, ontspan je je in de warmwaterbronnen van de Blue Lagoon en zie je met een beetje geluk het schitterende noorderlicht!

Onze stedentrips naar IJsland

Prijsdetails
Deze prijs is:
 • inclusief dossier-/reserveringskosten: € 25,-  per boeking en calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking

Optioneel bij te boeken ter plaatse te betalen

 • GPS ISK .1900 per dag (max. ISK 15.400) 
 • baby-/kinderautostoel ISK 4.500 per huurperiode
 • zitverhoger ISK 2.000 per huurperiode
 • 4G Wifi wireless modem ISK 1.500 per dag (max. ISK 14.000)

Niet inbegrepen

 • brandstof autohuur
 • CDW - Eigen risico autohuur ISK 195.000 voor categorie A t/m I en ISK 360.000 voor grotere auto's

Bij dit arrangement is het mogelijk om een upgrade te boeken naar een grotere auto of een auto met 4-wheel drive. Een Skoda Octavia Station (automaat, of vergelijkbaar) is te boeken tegen een toeslag van ca. € 119,- en een Suzuki Vitara (4WD, of vergelijkbaar) is te boeken tegen een toeslag van ca. € 125,-. Andere categoriën autohuur zijn ook mogelijk. Neem contact op met ons contact center via 023-5542870 of klantenservice@pharosreizen.nl voor meer informatie.

Bij reservering op te geven en te betalen

 • verlengingsnacht hotel Reykjavik: Studio 'Economy' - € 72,- per persoon bij 2 personen en € 144,- per persoon bij 1 persoon, Studio 'Standard' - € 90,- per persoon bij 2 personen, € 60,- per persoon bij 3 personen, € 45,- per persoon bij 4 personen en € 43,- per persoon bij 5 personen, Studio 'Superior' - € 108,- per persoon bj 2 personen, € 72,- per persoon bij 3 personen, € 54,- per persoon bij 4 personen en € 50,- per persoon bij 5 personen
  Indien je een verlenginsnacht wil bijboeken kan je contact opnemen met ons contact center via 023-5542870 of klantenservice@pharosreizen.nl. De kosten voor dag extra autohuur komen hier nog bovenop. Het is ook mogelijk dat er een vluchttoeslag is omdat deze een dag later zal zijn.

Annuleringsvoorwaarden
Let op! Je kunt de vliegtickets van Icelandair niet kosteloos wijzigen of annuleren. Vanaf het moment van boeken gelden er 100% annulerings- en wijzigingskosten.

Sluit details
Welkom in het land van wintervuur en poollicht, welkom in IJsland
Wintervuur en Poollicht
4-daags winterarrangement Reykjavík
 • Wintersport
 • IJsland
 • Hoofdstedelijke regio
 • dé perfecte combinatie om Reykjavík en de Golden Circle te ontdekken
 • inclusief entree tot de heetwaterbronnen van Fontana Bath
 • inclusief retourvlucht met Icelandair vanuit Amsterdam of Brussel

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Tijdens een stedentrip in IJsland mag een bezoek aan de Golden Circle niet ontbreken.

Stedentrip in IJsland: een gouden rondje

Tijdens een stedentrip in IJsland mag een bezoek aan de Golden Circle niet ontbreken. Dit zijn de drie hoogtepunten van het eiland: de Geysir, de Gullfoss en de Thingvellir. De Geysir is de bekendste springbron van IJsland maar minder actief dan de nabijgelegen Strokkur, die geregeld water tot wel dertig meter de lucht in spuit. De Gullfoss is een van de beroemdste watervallen in IJsland. Het water stort zich met een hoop lawaai ruim 30 meter de diepte in. Met een beetje geluk leg je niet alleen de waterval vast maar ook een prachtige regenboog. Ook het bezoek aan nationaal park Thingvellir levert mooie foto's op. Het grillige en kleurrijke landschap rond deze verlaten kloof is een geweldige plek om te wandelen.

Stedentrip in IJsland: ontdek hoofdstad Reykjavik

Hoewel een stedentrip in IJsland vooral in het teken van de natuur staat, is er ook zeker ruimte om cultuur te snuiven. En dat kan prima in Reykjavik, de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Reykjavik, gelegen op het schiereiland Seltjarnarne met op de achtergrond de besneeuwde berg Esja, valt vooral op door zijn kleurrijke gebouwen en charmante karakter. De belangrijkste trekpleister is de indrukwekkende Hallgrímskirkja, de grootste kerk van IJsland, die ver boven de hoofdstad uittorent. De kerk heeft een pijporgel met liefst 5.275 pijpen en biedt een geweldig uitzicht over de stad!