Proef de Lente in Lille

3 of 4 dagen Cultuur in Lille

Zoek & boekcode: 15212
Zin in deze vakantie?

Lille is met zijn honderdduizend studenten een van de meest bruisende steden van Frankrijk. Het is een prachtige cultuurstad vol historie. Maar Lille is ook beroemd om z'n heerlijke eten, waarin Vlaamse en Franse tradities samenkomen. Sneukelen is Vlaams voor snoepen. En dat kun je uitstekend in Lille, één van Frankrijks mooiste steden met een prachtige architectuur en Vlaamse invloeden. Met dit arrangement, leer je de stad op een heel bijzondere manier kennen. Zo ontdekt je het lekkerste Lille!

Lille
Wist je dat Lille met haar voorsteden de vierde stad van Frankrijk is? Wist je dat Lille, toen de stad culturele hoofdstad in Europa werd, geheel opgeknapt is en nu één groot openlucht museum lijkt? Wist je dat Lille na het Louvre het grootste en meest prestigieuze kunstmuseum heeft? Wist je dat na in Parijs, de meest chique winkels zich in Lille vestigen? Wist je dat Frankrijk's grootste staatsman ooit, Charles de Gaulle, in Lille geboren is? Wist je dat in Lille van de 250.000 inwoners er 100.000 studenten zijn en het hiermee één van de "jongste" en levendigste steden van Frankrijk is? Wist je dat Lille het gewoon heeft, en het gewoon zal blijven houden! Beleef het zelf!

Inbegrepen 

  • 2 of 3 x overnachting met ontbijtbuffet
  • 1x Citypass 24 uur (gratis gebruik van het openbaar vervoer en gratis entree tot diverse musea)

Pharos voordeel

  • 3=2 korting, indien je op vrijdag aankomt en de zondagnacht ook verblijft in het hotel krijg je deze nacht helemaal gratis.

NB: selecteer het 4 daagse arrangement tijdens de boeking, de korting is hier reeds in verwerkt.

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april 2017 tot en met 31 maart 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. Echter het 4-daags arrangement is alleen mogelijk met aankomst op vrijdag (alleen de zondagnacht is gratis).

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens