Stedentrip Engeland

Bij een stedentrip in Engeland denk je natuurlijk meteen aan de wereldberoemde metropool Londen.

Voordelige stedentrip naar Engeland

Wil je heerlijk op stedentrip naar Engeland? Tijdens een bezoek aan de Britse hoofdstad Londen kun je vorstelijk lunchen met een high tea of een bezoekje aan Buckingham Palace brengen. Of kies je liever voor een cruise richting Newcastle om de Millennium Bridge te bewonderen?

Onze stedentrips in Engeland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Vanaf de Londen Eye is het slechts een zeer korte afstand naar het Palace of Westminster met de wereldberoemde klokkentoren Big Ben.

Beleef een majestueuze tijd in koninklijk Londen

Bij een stedentrip in Engeland denk je natuurlijk meteen aan de wereldberoemde metropool Londen. Deze wereldstad staat bol van de bezienswaardigheden die een stedentrip naar Engeland waard zijn. Zo ga je aan boord van de 135 meter hoge Londen Eye voor een schitterend uitzicht over de stad. Hier bespreek je direct de route voor de rest van je stedentrip door Engeland. Vanaf de Londen Eye is het slechts een zeer korte afstand naar het Palace of Westminster met de wereldberoemde klokkentoren Big Ben. Ook bezoek je hier de prachtige Westminster Abbey. Dit is de plek waar Prins William en Kate Middleton met elkaar in het huwelijk traden. Vervolgens maak je een wandeling door het felgroene St. James's Park, om het statige Buckingham Palace te bewonderen. Wie weet vang je wel een glimp van Queen Elizabeth II op.

Het spannende uitgaansleven van Londen

Behalve de majestueuze bouwwerken biedt Londen veel vertier, zoals een zeer interessant uitgaansleven. Het wereldberoemde West End beschikt over prachtige theaters waar je beroemde musicals bijwoont. Zo zijn er altijd interessante musicals en voorstellingen in het Lyceum Theatre en het Royal Opera House. Bovendien kun je in veel gezellige pubs terecht voor een drankje en een hapje. Bestel bijvoorbeeld een echte Britse "ale" en een fish and chips maaltijd.

Als je de echte Engelse sfeer wilt ervaren, maak je een stedentrip naar de trendy stad Newcastle

Trendy stedentrip in Newcastle

Als je de echte Engelse sfeer wilt ervaren, maak je ook een stedentrip naar de trendy stad Newcastle. Deze stad is kleiner dan Londen, waardoor het makkelijker is om een dagtrip naar het centrum te maken. Newcastle biedt zowel trendy als klassieke bezienswaardigheden. De Millennium Bridge, bijvoorbeeld, is een modern bouwwerk dat vooral 's avonds, als de brug verlicht is, een zeer interessant spektakel biedt. Vanaf de rivier de Tyne heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Klassieke bouwwerken vind je bij het middeleeuwse Castle Keep. Dit is het kasteel waar Newcastle zijn huidige naam aan te danken heeft. Hiervandaan heb je een schitterend uitzicht over de stad. Bovendien zijn er veel gezellige restaurants en mooie winkels, die van je stedentrip in Engeland een onvergetelijke ervaring helpen maken.