Gratis annuleren

Mercure Hotel Plaza Essen

2- of 3-daagse Kerstmarkt Essen

Lichtjes die fonkelen in de duisternis, dat hoort echt bij de kerstmarkt. Nergens fonkelen die lichtjes zoals in Essen, waar de kerstmarkt samenvalt met de Essener Lichtweken.

  • bezoek de gedecoreerde kerstkraampjes van de kerstmarkt in Essen
  • een echt verwenhotel met wellnessruimte en zwembad
  • 1 glas Glühwein als welkomstdrankje
Zoek & boekcode: 37314
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Lichtjes die fonkelen in de duisternis, dat hoort echt bij de kerstmarkt. Nergens fonkelen die lichtjes zoals in Essen, waar de kerstmarkt samenvalt met de Essener Lichtweken. De oude binnenstad baadt dan in een sprookjesachtig licht. In dat prachtige decor verleiden 250 kraampjes de bezoekers met heerlijkheden en verrassende kerstcadeaus. Ga je even terug in de tijd op de middeleeuwse markt? Geniet je van het kerstspel onder de Dom? Of stap je in het reuzenrad? 

Het verblijf
Het 4-sterrenhotel Mercure Plaza Essen ligt ten zuiden van het centrum van Essen. Het heeft grote, moderne kamers, een sauna, een zwembad en een privéparkeerplaats. De grote, moderne kamers zijn voorzien van airco en wifi. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. In de Boxengasse-bar kun je terecht voor drankjes en snacks. Het hotel bevindt zich op 15 minuten lopen van het stadscentrum van de stad Essen. In 2 minuten wandel je naar metrostation Philharmonie/Saalbau. Eén halte verder bereik je het centraal station van Essen.

Inbegrepen:

  • 1 of 2x overnachting met ontbijtbuffet
  • 1 glas Glühwein als welkomstdrankje in het hotel (voor de kinderen een  warme chocolademelk)
  • 1x curryworst (voor volwassenen)
  • 1x stadsplattegrond
  • 1x fles water per kamer

Verblijfsperiode 
Je kunt van dit arrangement genieten van 16 november tot en met 27 december 2018. In de periode 16 november tot en met 3 december 2018 is aankomst uitsluitend mogelijk van donderdag tot en met maandag. In de periode 6 december tot en met 10 december 2018 is aankomst uitsluitend mogelijk van vrijdag tot en met maandag. In de periode 14 december tot en met 27 december 2018 is aankomst dagelijks mogelijk. Op zondag 25 november is de Kerstmarkt gesloten.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar