Gratis annuleren

NH Düsseldorf

2- of 3-daags Winterbeleving arrangement Düsseldorf

  • wandel van kerstmarkt naar kerstmarkt
  • feestelijk versierde ijsbaan en reuzenrad
  • centraal gelegen hotels nabij het station
Zoek & boekcode: 18649
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Houd jij ook zo van de magische sfeer van de kerstmarkten? Bezoek dan Düsseldorf! Op de verschillende pleinen van het centrum vind je maar liefst zes verschillende kerstmarkten, allemaal met een andere uitstraling! Stap ook in het feestelijk versierde reuzenrad. En flaneer over de elegante Königsallee, die in het kerstseizoen extra sfeervol is! Of bind je de schaatsen onder op de feestelijke schaatsbaan van de Gustaf Grundgens Platz?

Ook de rest van het jaar is de binnenstad van Düsseldorf het bezoeken zeker waard. Op de Rijn kun je allerlei boottochten maken, ook in de winter. Voor shop-a-holics is Düsseldorf een walhalla. Weinig steden in Europa tellen zo'n grote concentratie aan winkels binnen een relatief kleine oppervlakte.

Het verblijf
Je verblijft in het NH Düsseldorf City hotel of het NH Düsseldorf City Nord. Een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de binnenstad en de kerstmarkten.

Inbegrepen:

  • 1 of 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer incl. ontbijtbuffet
  • welkomstdrankje
  • stadsplattegrond
  • bijdrage calamiteitenfonds
  • reserveringskosten

Verblijfsperiode
Je kunt van het 2-daagse arrangement genieten van 23 november tot en met 31 december 2018. Aankomst uitsluitend mogelijk op zondag tot en met donderdag. Van 1 januari tot en met 30 april is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk.

Je kunt van het 3-daagse arrangement genieten van 23 november tot en met 31 december 2018. Aankomst uitsluitend mogelijk op vrijdag.

Disclaimer: 
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.