Zinderende zomer

Magische kerstbeleving in Trier

3 daags kerstarrangement MoselWeinHotel Nitteler Hof

Heerlijk struinen op de kerstmarkt in Trier om vervolgens te genieten met een heerlijk glas wijn uit de Moezelstreek. Dit is mogelijk tijdens een verblijf in Moselhotel Nitteler Hof onder leiding van een Nederlandse hotelier.

Zoek & boekcode: 18657
Zin in deze vakantie?

Wat dacht je van lekker struinen over de kerstmarkt in Trier om vervolgens te genieten met een heerlijk glas wijn uit de Moezelstreek. Dit is allemaal mogelijk tijdens een verblijf in Moselhotel Nitteler Hof.

Trier heeft een kleine, maar traditionele kerstmarkt midden op een middeleeuwse marktplein in het zicht van de imposante Dom kerk. Ontdek de geschiedenis van deze eeuwenoude stad en maak een wandeling door het oude stadscentrum. Zo combineer je cultuur met kerstshoppen.

Je verblijft in het eigentijdse Moselhotel Nitteler Hof aan de Moezel. Het hotel ligt op 25 minuten afstand van Trier per trein of auto. Door de gunstige ligging tegen de Duits- Luxemburgse grens en op nog geen 5 minuten lopen van de Moezel, is het de ideale uitvalsbasis om van de regio te genieten.

Inbegrepen:

  • 2x overnachting inclusief ontbijtbuffet en een glaasje prosecco
  • ontvangst met een beker lokale witte Glühwein
  • 1x grill diner Méditerranée met live cooking

Verblijfsperiode
Je kunt genieten van dit Kerstmarktarrangement van 23 november tot en met 23 december 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. Op zondag 25 november is de Kerstmarkt gesloten.

Verlengen
Het is mogelijk dit arangement zowel voor- als achteraf te verlengen.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens