3 daags kerstarrangement MoselWeinHotel Nitteler Hof

Heerlijk struinen op de kerstmarkt in Trier om vervolgens te genieten met een heerlijk glas wijn uit de Moezelstreek. Dit is mogelijk tijdens een verblijf in Moselhotel Nitteler Hof onder leiding van een Nederlandse hotelier.

  • één van de mooiste kerstmarkten in Duitsland
  • inclusief grill diner met live cooking
  • vlakbij bij het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en Frankrijk
Zoek & boekcode: 36347
Zin in deze vakantie?

Je verblijft dicht bij het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en Frankrijk, ideaal dus om ‘grenzeloos’ te genieten. Wandel je door de Nitteler wijnbergen? Verken je de nabijgelegen Eifel? Of treed je in de sporen van de Romeinen langs een van de Romeinse wandelroutes of bij Villa Borg in het Saarland? Ook Trier, de voormalige hoofdstad van het Noord-Romeinse rijk, is een bezoekje meer dan waard, met o.a. de Porta Nigra, de Kaiserthermen uit de 4e eeuw en het Amfitheater. Of bewonder je de Chagallramen in het Franse Metz? Of de prachtige stad Luxemburg? En een boottochtje over de Moezel is ook een bijzondere manier om deze mooie streek te ontdekken. Kortom: volop mogelijkheden voor prachtige uitstapjes! 

Het verblijf
Het eigentijdse Moselhotel Nitteler Hof aan de Moezel is de plek om van de prachtige Moezelstreek te genieten. Het hotel ligt bijzonder gunstig om de regio te ontdekken, vrijwel tegen de Duits- Luxemburgse grens, op nog geen 5 minuten lopen van de Moezel. Het sfeervolle Saarburg ligt op ca. 15 km, Trier op ca. 20 km en Luxemburg-stad op zo'n 30 km. Laat je eens heerlijk op een vriendelijke manier in de watten leggen!

Inbegrepen:

  • 2x overnachting inclusief ontbijtbuffet en een glaasje prosecco
  • ontvangst met een beker lokale witte Glühwein
  • 1x grill diner Méditerranée met live cooking

Verblijfsperiode
Je kunt genieten van dit Kerstmarktarrangement van 23 november tot en met 23 december 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. Op zondag 25 november is de Kerstmarkt gesloten.

Verlengen
Het is mogelijk dit arangement zowel voor- als achteraf te verlengen.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens