Stedentrips in Duitsland

Pharos Reizen heeft de leukste stedentrips in Duitsland voor je

Beter een goede buur...!

Duitsland is heel goed bereikbaar vanuit Nederland. En met een grote diversiteit van landschappen musea en vermaak. Maak een stedentrip van Hamburg in het Noorden tot München in het Zuiden. En alles daar tussenin! Pharos Reizen heeft de leekste stedentrips in Duitsland voor je! Ga op stedentrip in Duitsland Duitsland is zo dichtbij, maar staat soms ook weer zover af van wat wij kennen. Met een stedentrip van Pharos Reizen leer je in een paar dagen de leukste en lekkerste plekjes van de mooie Duitse steden kennen.

Ontdek de leukste stedentrips in Duitsland

Prijsdetails

Deze prijs is:

  • inclusief dossier-/reserveringskosten: € 20,- per boeking en calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking

Bij reservering op te geven en betalen:

  • halfpension: € 30,- per persoon per nacht

Bij reservering op te geven en ter plaatse te betalen:

  • huisdier: € 15,- per nacht
Sluit details
Rondvaart over de Spree
Berlijn met kids
4-daagse stedentrip met kids Berlijn
  • Leuk voor onderweg
  • Duitsland
  • Berlijn
  • bezoek een echte wereldstad
  • verblijf in comfortabel hotel, midden in het centrum van Berlijn
  • rondvaart over de Spree en originele Pharos-puzzeltocht inbegrepen
Per persoon vanaf € 175,75 bij vertrek op 23-12-2020

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Leuke stedentrips in Duitsland

Geen enkele stad in Duitsland spreekt zo tot de verbeelding als de hoofdstad Berlijn.

Of je nu lekker wilt shoppen in sfeervolle straatjes, cultuur wilt opsnuiven of de smaak van de stad proeft op een gezellig terras. Welke steden zijn de moeite om eens echt te ontdekken!?

Stedentrip naar Berlijn
Geen enkele stad in Duitsland spreekt zo tot de verbeelding als de hoofdstad Berlijn. Sind Sie ein Berliner? Na afloop van deze stedentrip vast en zeker! Je ontdekt de stad die als geen ander de voorbije eeuw samenvat. Een stad die zich sinds de Muur viel, precies 25 jaar geleden, in razend tempo ontwikkeld heeft, maar waarin de hartslag van de geschiedenis nog altijd voelbaar is. Je verblijft in een wijk die cruciaal was in de historie van de stad, bij de oude luchthaven Tempelhof. Dit gigantische vliegveld uit de Nazi-tijd was tijdens de Koude Oorlog de luchtbrug die Berlijn met het Westen verbond en heeft daarom een speciale plek in de harten van de Berlijners. Tegenwoordig is Tempelhof een van de meest trendy wijken van de stad, geliefd bij kunstenaars.

Door je stedentrip Duitsland bij Pharos Reizen te boeken beleef je net iets meer. Ga mee op onze excursies en proef de Duitse steden!