3-daagse stedentrip met kids Aarhus

Zoek & boekcode: 18344
Zin in deze vakantie?

Een stedentrip naar Aarhus zal zeker in de smaak vallen. Na Kopenhagen is deze bruisende stad de grootste van Denemarken en heeft voor elk wat wils. Ga terug in de tijd in het openluchtmuseum Den Gamle by en bewonder de architectonische hoogstandjes die in de stad te vinden zijn. Een bezoek aan het ARoS Museum met regenboogtunnel op het dak is zeker een bezoek waard.

Inbegrepen

  • 2x overnachting in een hotelkamer o.b.v. logies en ontbijt
  • Entree Openluchtmuseum Den Gamle By
  • live-tips onderweg (via Whatsapp)

Reisperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 28 april tot en met 31 augustus 2018. Aankomst is dagelijks mogelijk.

Optioneel bij te boeken
Maak je stedentrip Aarhus nog completer door een bezoek te brengen aan het Moesgaard Museum. Dit museum over de prehistorie bezit één van de rijkste collecties over het Stenentijdperk van het land en is een perfect uitstapje voor nieuwsgierige kinderen en volwassenen. Tot en met 17 jaar is de entree gratis, € 23,- per persoon voor volwassenen.

Verder reizen
Wil je deze reis combineren met een andere prachtige (rond)reis, dan kunnen wij je een aantal suggesties doen. Kijk op uitgebreid zoeken voor een overzicht. Je kunt deze combinatiemogelijkheden maken door bij het boeken gebruik te maken van het winkelmandje. Heb je je hoofdvakantie geboekt? Winkel dan rustig verder!

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens