3-daagse stedentrip met kids Kopenhagen

Geniet met het hele gezin van de fantastische stad Kopenhagen. Bezoek Tivoli, Copenhagen Zoo of maak een rondvaart door de grachten. Ook leuk: een duik in het natuurzwembad in de haven! 

  • modern hotel in het centrum van Kopenhagen
  • inclusief toegang tot Tivoli Park
  • vlucht eenvoudig bij te boeken
Zoek & boekcode: 80109
Vanaf € 169,-
per persoon per 3-daags arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Kopenhagen is een perfecte stad om met kinderen te bezoeken. Er is ontzettend veel te doen! Wat denk je van het op één na oudste pretpark ter wereld en ga ook zeker naar één van de vele doe-musea die de stad rijk is. 

Inbegrepen

  • 2x overnachting in een hotelkamer o.b.v. logies en ontbijt
  • Entree Tivoli park (excl. toegang tot attracties)
  • Pharos-puzzeltocht
  • live-tips onderweg (via WhatsApp) 

Reisperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 1 maart tot en met 31 oktober 2018. Je kunt dagelijks aankomen.

Maak je stedentrip naar Kopenhagen nog completer door leuke extra's bij te boeken. Kies je de Copenhagen card, de Hop-on & Hop-off of een tourarmband voor toegang tot de attracties in Tivoli park? Allemaal kan natuurlijk ook!

Copenhagen Card
De Copenhagen Card biedt onder andere gratis toegang tot 79 musea en attracties, gratis gebruik van het openbaar vervoer en korting bij restaurants en bezienswaardigheden. Je kunt kiezen voor een 24-uurs, 48-uurs of een 72-uurs Copenhagen Card.

Hop-on & Hop-off
Met een ticket voor de Hop-on & Hop-off bus kun je 48 uur lang ongelimiteerd in- en uitstappen op drie verschillende routes met meer dan 20 stops bij de belangrijkste bezienswaardigheden in Kopenhagen. Bovendien krijg je bij een 48-uurs ticket nog 24-uur gratis, totaal kun je dan 72 uur gebruikmaken van de Hop-on & Hop-off bus. Daarnaast kun je in de zomermaanden een wandeltour met gids maken door de stad (Engels gesproken).

Wil je Kopenhagen ook op een andere manier ontdekken, kies dan voor het Hop-on & Hop-off bus- en bootticket. Naast alle bovenstaande voordelen kun je een rondvaarttocht maken door de haven en de grachten van 60 minuten.

Tourarmband Tivoli park
De entree voor Tivoli park is inbegrepen bij dit arrangement. Het is een prachtig park met veel tuinen en mogelijkheden om te picknicken. Daarnaast zijn er ook vele attracties waaronder achtbanen, een enorm reuzenrad en één van de hoogste zweefmolens ter wereld. Wil je toegang tot de attracties dan dien je een Tourarmband aan te schaffen.

Vlucht bijboeken
Tijdens het boeken kun je deze stedentrip aanvullen met een vlucht. Bekijk hier aanvullende informatie over vluchten.

Verder reizen
Wil je deze reis combineren met een andere prachtige (rond)reis, dan kunnen wij je een aantal suggesties doen. Kijk op uitgebreid zoeken voor een overzicht. Je kunt deze combinatiemogelijkheden maken door bij het boeken gebruik te maken van het winkelmandje. Heb je je hoofdvakantie geboekt? Winkel dan rustig verder!

Hier vind je extra inspiratie en informatie over waarom Kopenhagen met kinderen zo leuk is!

Vanaf € 169,-
per persoon per 3-daags arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar