Stedentrip Denemarken

Tijdens een stedentrip in Denemarken word je overladen met vrolijk gekleurde huisjes

Beleef een sprookjesachtige stedentrip in Denemarken

Tijdens een stedentrip in Denemarken verblijf je in het sprookjesland van Hans Christian Andersen. De beroemde schrijver woonde in het schitterende Kopenhagen. Er is echter nog veel meer te ontdekken tijdens een stedentrip in Denemarken, zoals de schitterende natuur bij het Nationaal Park Waddenzee.

Onze stedentrips tips in Denemarken

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Sprookjes komen tot leven in Nyhavn

Tijdens een stedentrip in de hoofdstad Kopenhagen komen sprookjes tot leven. Tijdens een stedentrip in Denemarken bekijk je met eigen ogen de plek waar Hans Christian Andersen zijn sprookjes schreef. Ook heb je de mogelijkheid in de haven het standbeeld van de kleine zeemeermin te bekijken. Ondanks dat het beeld in dieper water is geplaatst tegen vandalisme, maak je nog altijd een foto van jezelf met het beeld op afstand. Bovendien geniet je tijdens een stedentrip in Denemarken van schitterende, gekleurde vakhuizen met gezellige terrassen in Nyhavn.

Een van de langste winkelpromenades Strøget ter wereld vind je in Kopenhagen

Winkelen op Strøget

Voor shoppen ben je tijdens een stedentrip in Denemarken op de juiste bestemming! Een van de langste winkelpromenades ter wereld bevindt zich namelijk in Kopenhagen. Verspreid over een lengte van 3,2 kilometer vind je langs Strøget honderden winkels met internationale bekende merken en kleine boetiekjes met Danish design. Bovendien is het winkelgedeelte autovrij, waardoor je rustig rond kan lopen. Op veel terrasjes rust je lekker uit en geniet je van de vele straatartiesten.