3-daags arrangement leuk in Leuven

Geen enkele stad in Vlaanderen spreekt zo tot de verbeelding als de eeuwenoude universiteitsstad Leuven.

  • verblijf in het prachtige Novotel Leuven
  • hotel op 10 minuten van het centrum
  • eeuwenoude studentenstad Leuven
Zoek & boekcode: 77746
Zin in deze vakantie?

Algemeen
Geen enkele stad in Vlaanderen spreekt zo tot de verbeelding als de eeuwenoude universiteitsstad Leuven. Wandel door Leuven en u geniet van het prachtige stadhuis, de vele terrasjes, het Groot Begijnhof, het museum M en de vele winkeltjes. Bovendien is Leuven DE studentenstad bij uitstek, waardoor er een heel gezellige, jonge en authentieke sfeer heerst in het historische stadscentrum. Tal van leuke studentenkroegen op steenworpafstand van elkaar, en... vlakbij je hotel. Heerlijk voor een cultureel uitstapje of een romantische citytrip.

Inbegrepen:

  • 2x overnachting met ontbijt
  • 1x 3-gangendiner op de dag van aankomst
  • 1x beklimming van de oude bibiotheekstoren met op elke verdieping een eigen tentoonstelling.

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 mei 2017 tot en met 31 maart 2018. Aankomst is uitsluitend mogelijk op vrijdag en zaterdag.

In de volgende periodes kun je dagelijks aankomen: van 10 juli tot en met 2 september 2017, 27 oktober tot en met 4 november 2017, 22 december 2017 tot en met 6 januari 2018 en van 9 tot en met 17 december 2018.

Verlengen
Het is niet mogelijk dit arrangement te verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens