Lekker naar Vlaanderen

3-daags Gelukkig naar Gent

Lekker en uiterst voordelig arrangement in het centrum van Gent, een betere ligging kun je je niet wensen! Comfort en gezelligheid gaan hand in hand.

  • authentiek en gezellig Gent
  • zeer centraal gelegen in het hart van de stad
  • proeverijtje in Het Vleeshuis
Zoek & boekcode: 85002
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Welkom in de mooiste en gezelligste stad van Vlaanderen! De bruisende studentenstad Gent is niet alleen een pareltje vol mooie gebouwen, het is ook een zeer levendige stad vol gezellige kroegjes, leuke pleintjes, heerlijke restaurantjes en verrassende winkeltjes! De stad is zeer geliefd bij kunstenaars en ademt een creatieve sfeer. Houd je van lekker eten? Dan is Gent echt een paradijsje, of je nou gaat voor een echt Belgisch 'bakske friet' of een heerlijk diner. Tip: neem een kijkje bij die verrukkelijke delicatessenzaakjes, zoals het ouderwetse snoepwinkeltje van mevrouw Temmerman waar je 'nonnenbillen' en 'Gentse neuskes' kunt proeven.  Maar geniet ook van het rijke en gevarieerde winkelaanbod!

Verblijf
Je verblijft in het Ibis St. Baafs Kathedraal hotel dat gelegen is in hartje Gent aan het St. Bavoplein met uitzicht op de Sint-Baafs Kathedraal.

Inbegrepen

  • 2x overnachting met ontbijtbuffet
  • vers gemaakte pizza in het hotel inclusief drankje
  • worst en kaas proeverijtje met een biertje in Het Vleeshuis

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april tot en met 29 december 2017. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk.

Verlengen
Het is niet mogelijk dit arrangement te verlengen.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.