Lekker naar Vlaanderen

3-daagse stedentrip Mechelen

  • centraal gelegen hotel op 5 minuten lopen van het Middeleeuwse centrum
  • gezellige Belgische stad
  • inclusief bonnenboekje met diverse kortingsbonnen
Zoek & boekcode: 17824
Vanaf € 119,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Mechelen, op nog geen half uur rijden van zowel Antwerpen als Brussel, met de prachtige Sint Romboutskathedraal met 98 klokken (en via 550 treden te beklimmen!), gezellige cafés, de grote markt en de rivier de Dijle. Een stad die bijna net zo veel monumenten heeft als Museumstad Brugge. De Sint Romboutskathedraal en het Groot Begijnhof staan zelfs op de Unesco-werelderfgoedlijst. Bovendien is Mechelen een gemoedelijke bourgondische stad waar je heerlijk kunt eten... en drinken. Een stad met attracties voor jong en oud. Een stad met het indrukwekkendste museum uit België: het Dossin-museum. Een stad met het door kinderen zo geliefde Technopolis (hoewel.... de ouders genieten stiekum nog meer!). En stad waar alles binnen een straal van een kilometer te belopen is. Kortom: een stad die absoluut de moeite waard is om een paar dagen heerlijk te genieten. Het hotel ligt midden in het historische centrum van deze bijzondere stad!

 Inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • 1x per kamer Horen, Zien en Mechelen (gidsje met toeristische informatie)
  • 1x per persoon een prikkelpakket (bonnenboekje waarmee je 5 lokale delicatessen kunt proeven (bier, chocolade, friet, torenkoekjes en taart) en kortingsbonnen voor o.a. Planckendael, boottocht, speelgoedmuseum en Technopolis
  • driegangendiner in het hotel

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april 2017 tot en met 31 maart 2018. Aankomst is uitsluitend mogelijk op vrijdag en zaterdag.

Kinderkorting (bij 2 volbetalenden op de kamer)

  • kids 0 t/m 15 jaar: gratis (o.b.v. logies en ontbijt en ter plaatse betalen voor het diner)

 Verlengen
Je hebt de mogelijkheid tot het verlengen van het arrangement. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Vanaf € 119,-
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar