Gratis annuleren

Lekker naar Vlaanderen

3-daagse stedentrip Mechelse Biertjes

Zoek & boekcode: 17824
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Mechelen, op nog geen half uur rijden van zowel Antwerpen als Brussel, met de prachtige Sint Romboutskathedraal met 98 klokken (en via 550 treden te beklimmen!), gezellige cafés, de grote markt en de rivier de Dijle. Een stad die bijna net zo veel monumenten heeft als Museumstad Brugge. De Sint Romboutskathedraal en het Groot Begijnhof staan zelfs op de Unesco-werelderfgoedlijst. Bovendien is Mechelen een gemoedelijke bourgondische stad waar je heerlijk kunt eten... en drinken. Een stad met attracties voor jong en oud. Een stad met het indrukwekkendste museum uit België: het Dossin-museum. Een stad met het door kinderen zo geliefde Technopolis (hoewel.... de ouders genieten stiekum nog meer!). Een stad waar alles binnen een straal van een kilometer te belopen is. Kortom: een stad die absoluut de moeite waard is om een paar dagen heerlijk te genieten. Het hotel ligt midden in het historische centrum van deze bijzondere stad!

 Inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • 3 biertjes per persoon oa bij Brouwerij Het Anker
  • 1x driegangendiner per persoon in het hotel
  • 1x horen, zien & Mechelen per kamer (gidsje met toeristische informatie)
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Brouwerij Het Anker: in het hartje van Mechelen ligt het historische begijnhof. En in het hartje van het begijnhof ligt de 15de eeuwse brouwerij, de begijnhofbrouwerij. Traditionele ambachtskunst, en dus heerlijk! De Gouden Carolus Classic van brouwerij Het Anker is op de prestigieuze World Beer Awards in Londen gekroond tot een van de zeven beste bieren ter wereld. De Gouden Carolus Classic werd verkozen als het beste donkere bier ter wereld.

Verblijfsperiode

Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april 2018 tot en met 31 maart 2019. Aankomst is uitsluitend mogelijk op vrijdag en zaterdag.

Kinderkorting (bij 2 volbetalenden op de kamer)

  • kids 0 t/m 15 jaar: gratis (o.b.v. logies en ontbijt en ter plaatse betalen voor het diner)

 Verlengen
Je hebt de mogelijkheid tot het verlengen van het arrangement. Je kunt tijdens het boeken aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt
raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 0,-

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar