Stedentrips in België

Leer de mooiste plekjes van de Belgische steden kennen

Ga op stedentrip in België

België is zo dichtbij, maar staat soms ook weer zover af van wat Hollanders gewoon zijn. Met een stedentrip van Pharos Reizen leer je in een paar dagen de leukste en lekkerste plekjes van de mooie Belgsiche steden kennen. Welke steden zijn de moeite om eens echt te ontdekken!?

Onze stedentrips-tips in België

Prijsdetails

Deze prijs is:

  • inclusief € 25,- dossier-/reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking, € 5,- per persoon SGR-bijdrage (per 1 januari 2021).

Verplichte toeslagen ter plaatse te betalen:

  • toeristenbelasting: ca. € 1,- per persoon per nacht
Sluit details
Citadel, Dinant, Wallonië, België
  • Leuk voor onderweg
  • België
  • Belgische Ardennen
  • in het hart van het eeuwenoude vestingstadje Dinant
  • gelegen aan de oevers van de maas
  • incl. bezoek aan de Citadel van Dinant
Per persoon vanaf € 108,75 bij vertrek op 01-11-2021

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Stedentrip naar Leuven
Geen enkele stad in Vlaanderen spreekt zo tot de verbeelding als de eeuwenoude universiteitsstad Leuven. Slenter door Leuven en je geniet van het prachtige stadhuis, de vele terrasjes, het Groot Begijnhof, het museum M en de vele winkeltjes. Bovendien is Leuven dé studentenstad bij uitstek, waardoor er een heel gezellige, jonge en authentieke sfeer heerst in een historisch stadcentrum.

Mechelen is het best bewaarde geheim uit België

Stedentrip naar Mechelen
Mechelen kunnen we gerust het best bewaarde geheim uit België noemen. Met bijna net zoveel beschermde monumenten als Brugge is het eigenlijk vreemd dat niet meer mensen naar Mechelen gaan. Mechelen met de prachtige Romboutskathedraal met 98 klokken (en via 550 treden te beklimmen!), gezellige cafés, de grote markt en de rivier de Dijle. Een stad met het indrukwekkendste museum uit België: het Dossin-museum. Een stad met het door kinderen zo geliefde Technopolis (hoewel.... de ouders genieten stiekum nog meer!). En een stad waar alles binnen een straal van een kilometer te belopen is. Kortom: een stad die absoluut de moeite waard is om een paar dagen heerlijk te genieten.

Stedentrip naar Gent
Gent verwent! Deze historische pracht - stad is een feest voor al jezintuigen. De beroemdste Gentse bijdrage aan de internationale gastronomie is de Gentse Waterzooi. Maar de stad heeft veel meer lekkernijen. Ken je bijvoorbeeld de Gentse Mokken? En heb je ooit de echte Gandaham geproefd? Onder begeleiding van een gids ontdek je Gent, al sneukelend (snoepend van lokale lekkernijen). Tussen het snoepen door vertelt de gids je sappige verhalen over Gent. En uiteraard heb je volop tijd om al die schitterende monumenten van Gent te bezoeken, van het Belfort tot kasteel 'Het Gravensteen'.

Door je stedentrip België bij Pharos Reizen te boeken beleef je net iets meer. Ga mee op onze sneukeltochten en proef de Vlaamse steden!