Stedentrip naar Rome

Sint Pietersplein - Stedentrip Rome

Rome in het kort

Standbeeld Rome - Stedentrip naar Rome

Rome is geheimzinnig, stijlvol, heeft schwung, maar is ook ontegenzeggelijk sexy en trendy.  Bezienswaardigheden Rome kent talloze gebouwen uit de oudheid, zoals het Pantheon, het Collosseum, de Capitolijnse heuvel en de Palatijnse heuvel. De middeleeuwen worden vertegenwoordigd door vele kerken waaronder de St. Jan van Lateranen en natuurlijk het Vaticaan met de St. Pieter en de Vaticaanse Musea.

Winkelen
Winkelen in Rome is een verrukking. Het dorpse gezellige karakter van het centrum nodigt uit tot flaneren door de winkelstraten waar de grote modehuizen vertegenwoordigd zijn. Bezoek ook de lokale boetiekjes want stijl is overal in Rome. Op zoek naar dé modestraat? Struin de Via Conditti af.

Uitgaan
Na een dag langs de schitterende gebouwen of een middag heerlijk fashion shoppen is het tijd voor het avond- en nachtleven van Rome! Of je nu een theater, bioscoop of een concert wilt bezoeken, of gewoon lekker een hapje en een drankje op een terras wilt doen, Rome is trendy! In de vooravond verzamelt Rome zich rond het Piazza Navona in de bars en op de terrasjes. Ook de wijk Trastevere is een nieuwe hotspot met leuke bars en clubs.

Eten en drinken
In de zomer verandert Rome in één groot openluchtrestaurant! Van gezellige terrasjes met een eenvoudige kaart, leuke trattorias tot een groot aantal klasse-restaurants... Rome is ook culinair een hoofdstad. En zoals gewoon in de mediterane streken: de keuken is vaak tot na 23:00 open. Geniet van la dolce vita!

Stedentrip naar Rome met Pharos Reizen
Alle wegen leiden naar Rome, maar welk steegje leidt naar de oplossing van de spannende puzzeltocht? Hou je ogen wijd open, spits je oren en zet je smaakpapillen op scherp, tijdens dit bezoek aan de mooiste stad ter wereld. Door je stedentrip Rome bij Pharos Reizen te boeken beleef je net iets meer. Ga mee op onze excursies en proef de Italiaanse hoofdstad!

Rome, de eeuwige stad!

Gezellig samen of met het gezin een paar dagen Rome (her)ontdekken in Italië. Of je nu lekker wilt shoppen in sfeervolle straatjes, cultuur wilt opsnuiven of de smaak van de stad proeft op een gezellig terras. En is Rome niet een beetje saai met al die klassieke en historische gebouwen? Een bezoek aan Rome laat er geen misverstand over bestaan: Rome bruist! Qua sfeer doet de stad niks onder voor Milaan, Parijs of Londen. Sterker nog: Rome is intiem! Stap je in de Time Elevator voor een reis dwars door de geschiedenis van de eeuwige stad? Proef je de lekkerste pizza, bij Gabriele Bonci, de Michelangelo van de pizza? Fiets je op een familiefiets door de Villa Borghese? Of keer op het Forum Romanum terug naar de tijd van Caesar, met de acteurs van de Miracle Players! Met Pharos Reizen is een stedentrip toch weer net even leuker!

Vergelijk en boek de leukste stedentrips naar Rome

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven