Gratis annuleren

Parels rond de poolcirkel

15-daagse fly drive Zweeds Lapland en Noorse eilanden

Ontdek de magie van de wereld rond de poolcirkel in Zweden en Noorwegen. Geniet van de prachtige natuur en breng een bezoek aan de Sami.

  • ontdek Zweeds Lapland en de Noorse eilanden
  • geniet van de prachtige uitzichten onderweg
  • inclusief vluchten en huurauto
Zoek & boekcode: 20220
Zin in deze vakantie?

Volg het  spoor van de Sami in Zweeds Lapland. Ontdek de magie van de wereld rond de poolcirkel, in Zweden en Noorwegen. En geniet van de weergaloze natuurpracht van één van 's werelds mooiste eilandengroepen: de Lofoten. Deze reis brengt je naar zalmrijke rivieren. En naar nationale parken waar je een dag kunt lopen zonder mensen te ontmoeten. Maak je een walvissafari of duik je in de helderste meren van Europa? Een prachtig avontuur in de gloed van het midzomerlicht!

Wil je liever wat vakantiedagen overhouden?
Boek dan de 8-daagse Fly drive richting de poolcirkel 'Beleef de middernachtzon'.

Je verblijft in...
Je verblijft in comfortabele drie- en viersterrenhotels. Eerst in Skellefteå aan de Botnische Zee. Dan aan het Volgsjönmeer. Daarna langs het prachtige Svartisen Nationaal Park naar Bodø in Noorwegen. Vervolgens via de Lofoten naar Narvik. Dan via Nationaal Park Abisko naar Zwedens noordelijkste stad, Kiruna. Via Jokkmokk (5 km van de poolcirkel) en Arvidsjaur reis je terug naar start.

Bijzondere ervaringen

  • breng een bezoek aan de Sami
  • de twee na grootste gletsjer van Noorwegen, Svartisen
  • passeer de poolcirkel

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen

Deze rondreis kan niet verlengd worden.

 

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens