Rondreis Noord-Zweden

Tijdens een rondreis door Noord-Zweden ontdek je de wonderschone natuur van deze regio

Rondreis Noord-Zweden

Magische ervaring in het hoge noorden

Tijdens een rondreis door Noord-Zweden ontdek je de wonderschone natuur van deze regio. Je reist door ruige berglandschappen en uitgestrekte, donkergroene naaldwouden. Hier leven beren, lynxen en wolven. Het gebied telt diverse nationale parken waar je optimaal geniet van de prachtige omgeving.

Onze rondreistips door Noord-Zweden

Prijsdetails

Deze prijs is:

  • inclusief dossier-/reserveringskosten: € 25,- per boeking, calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking en € 5,- per persoon SGR-bijdrage (per 1 januari 2021)

Bij reservering op te geven indien gewenst en te betalen

  • excursie Nordic Walking in Iso-Syöte : € 49,- per persoon
  • excursie Floating, laatste avond in Rovaniemi: € 90,- per persoon

Autohuur
Het is mogelijk om tegen betaling van een toeslag een andere categorie autohuur te boeken, bijvoorbeeld een stationwagen. Beschikbaarheid is op aanvraag. Indien je een andere categorie autohuur wenst kun je dit via ons contact center doorgeven. Dit kan door te bellen naar 023-5542870 of te mailen naar klantenservice@pharosreizen.nl

Afwijkende wijzigings- en annuleringskosten vluchten
Het wijzigen van namen en geboortedata is mogelijk tot 7 dagen voor vertrek, hiervoor wordt € 50,- aan wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien je jouw vouchers al hebt ontvangen ontvang je nieuwe vouchers.

Wanneer de boeking definitief is, geldt er voor vlucht 100% annuleringskosten.

 

 

Sluit details
Maak prachtige wandelingen in Nationaal Park Abisko
Puur Fins en Zweeds geluk
15-daagse rondreis Fins- en Zweeds Lapland
  • Rondreis
  • Finland
  • Fins Lapland
  • ontdek Fins- én Zweeds Lapland
  • inclusief bezoek aan de Sami
  • inclusief vlucht en autohuur

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Maak je in de wintermaanden of het vroege voorjaar een rondreis door Noord-Zweden? Dan heb je juist kans om het wonderbaarlijke noorderlicht te zien!

Middernachtzon of noorderlicht: elk seizoen een unieke ervaring

Een rondreis door Noord-Zweden brengt je naar een plek waar de natuur magische krachten heeft. In de zomermaanden is er namelijk de middernachtzon. En een zon die niet ondergaat levert prachtige plaatjes op en betekent dat je ook 's avonds van de schitterende omgeving geniet. Maak je in de wintermaanden of het vroege voorjaar een rondreis door Noord-Zweden? Dan heb je juist kans om het wonderbaarlijke noorderlicht te zien!