Gratis annuleren

Ontdek de Zweedse archipel

12-daagse rondreis Stockholm en Zuid- en Midden Zweden

Hoeveel eilandjes telt Zweden? Vele tienduizenden, meer dan je in een leven kunt ontdekken. Maar met deze rondreis maak je al wel een goed begin!

  • bezoek de oostkust én westkust van Zweden
  • geniet van vele eilandjes, meren en bossen
  • inclusief bootovertochten
Zoek & boekcode: 98486
Zin in deze vakantie?
98486 Ontdek de Zweedse archipel

De reis start in de Bohuslän-archipel in het westen van het land en daarna reis je naar de Stockholm-archipel in het oosten. Twee van de mooiste vakantieregio’s van Zweden, zeer geliefd bij de Zweden zelf! Vervolgens ontdek je de twee grootste Zweedse meren, zoals het Vätternmeer. Hierin is ook een bijzonder eiland te bezoeken is. Kortom: zwembroek en badpak mee! Bovendien is er op deze reis veel stedelijk schoon en gezelligs te ontdekken, van stijlvol Stockholm tot snoepstadje Gränna.

Je verblijft in...
Kleinschalige accommodaties met een mooie ligging. Aan de westkust verblijf je in een huisje en kijk je uit over zee. Vervolgens verblijf je in de Stockholm Archipel in een kleinschalig hotel, ingericht in oude stijl met modern gemak, wederom vlakbij zee. De reis sluit je af in een gezellig typisch Zweeds hotel met houtelementen en gelegen aan een meer.

Bijzondere ervaringen 

  • rijd van eiland naar eiland in de Bohuslän-archipel
  • ontdek de eilandenpracht van de oostkust én westkust 
  • beleef de Stockholm-archipel per zeekajak 
  • duik in de twee grootste Zweedse meren 
  • proef de Zweedse snoepstad Gränna 
  • ervaar de wereld van Pippi Langkous in Junibacken 

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door ‘ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren’ aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens