Sloveens en Oostenrijks familieavontuur

12-of 15-daagse rondreis Slovenië en Oostenrijk

De perfecte familievakantie. De mooie ongerepte natuur in de laagvlakte van schilderachtig Moracvske Toplice en het ruige berglandschap van Oostenrijks Flachau. Klimmen, klauteren, wandelen en fietsen in de mooie natuur. Maar ook glijden, plonsen en spetteren in het spannende waterpark. 

 

  • comfortabele en luxe appartementen
  • gratis picknick mand, chocolade- en wijnproeverij entree tot de Tropical Garden
  • veelzijdig Family Adventure Flachau programma voor jong en oud
Zoek & boekcode: 98422
Vanaf € 806,25
bij vertrek op 30-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Dit is typisch zo´n familievakantie waar er teveel te doen is, je zult dus keuzes moeten maken. Ga je cultuur snuiven of heerlijk op een terrasje zitten in de mooie Sloveense steden Maribor en Ptuj. Of toch liever de hele dag in de luxe wellness terwijl de kinderen zich vermaken in het waterpark. In Oostenrijk heb je dezelfde keuzerijkdom. Doe je mee aan de ontelbaar vele activiteiten die in Flachau georganiseerd worden, ga je heerlijk wandelen in de bergen en kloven of een dagje naar schitterend Salzburg, een ijsgrot of een kasteel? Maar van de zon en water genieten bij 1 van de 2 zwemmeertjes kan natuurlijk ook.

Je verblijft….
De reis begint in het kleine Slovenië, een land met ongerepte natuur en veel Italiaanse en Habsburgse invloeden. Vervolgens naar wonderschone bergwereld van het Oostenrijkse Salzburgerland.

Toegankelijkheid
Deze rondreis is niet geschikt als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze rondreis.

Verlengen
Je kunt deze rondreis alleen boeken met de diverse varianten aan overnachtingen.

 
Vanaf € 806,25
bij vertrek op 30-05-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25,-, kosten Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en exclusief SGR-bijdrage € 5,- per persoon . Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.